Müteahhitlerin sorunları masaya yatırıldı

AK Parti Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar, beraberinde Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ile birlikte Malatya İnşaat ve Müteahhitler Derneği (MİMDER)'ni ziyaret etti.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Malatya'da müteahhitlik sektörünün geleceği ve müteahhitlik sektörünün yaşadığı sorunlar ile çözüm önerilerinin görüşüldüğü ziyarette, müteahhitlerin karşılaştıkları problemleri Malatya İnşaat ve Müteahhitler Derneği (MİMDER) Başkanı Mustafa Kırteke kapsamlı bir şekilde Milletvekili Yaşar ile Başkan Polat'a aktardı.
Sıcak ve samimi bir havada geçen ziyarette iş dünyasına dair tecrübelerini Malatya İnşaat ve Müteahhitler Derneği (MİMDER) yönetim kurulu üyeleri ile paylaşan Milletvekili Yaşar ise, Türkiye ekonomisinin geçtiğimiz 14 yılda uygulanan istikrarlı ve güvene dayalı politikalar ve gerçekleştirilen yapısal reformlarla çok daha güçlü bir yapıya kavuştuğunu söyledi.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Polat da, Yeşilyurt bölgesinde çalışmalar yapan müteahhitlerin sorunlarının çözüm noktasında gerekenlerin yapılacağını belirterek, 2017 yılı içerisinde ruhsat harçlarına zam yapmayacaklarını, 2016 yılı harç tutarlarının korunacağını kaydetti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Sokak Satıcılarına Yönelik Operasyonda Yakalanan Zanlı Cezaevine Gönderildi
- Baskil Kayısı Çalıştayı Sonuç Bildirgesi Sektörde Yeni Bir Tartışma Başlattı
- Malatya'da Düzenlenen Fuhuş Operasyonunda İşletme Sahibi Tutuklandı
- Yeşilyurt’ta 512 Konut Tamamlandı, 144 Konut İçin Çalışmalar Sürüyor
- Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesinden 53 Öğrenci Üniversiteli Oldu
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.