31 Ekim, 2026, Cumartesi
  • DOLAR
    49.95
  • EURO
    55.81
  • ALTIN
    6222.9
  • BIST
    10759.56
  • BTC
    77126.820$

Müzisyenler dertli!


Müzisyenler dertli!
Malatya'da düğün organizasyonlarına bazı kısıtlamalar getiren İl Hıfzıssıhha Kurulu kararının kendilerini olumsuz etkileyeceğini belirten düğün müzisyenleri, Soykan Parkı'nda toplanarak duruma tepki gösterdi.

HABER MERKEZİ-MALATYA 

Malatya'da son dönemde vaka sayılarında yaşanan artışının ardından İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından düğünlere ilişkin kısıtlamalar artırılarak, yasaklar getirildi. Alınan karar doğrultusunda sokak, köy düğünleri, sünnet düğünü, nişan, kına etkinlikleri yasaklanırken, salonlarda yapılacak olan ve süresi 1 saate indirilen nikah törenleri ile düğünlerde oyun, dans ve paketli su servisi hariç ikrama izin verilmemesi kararlaştırıldı.
Kararın sektörü olumsuz yönde etkileyeceğini belirten bir grup düğün müzisyeni, valilik önüne giderek Vali Aydın Baruş ile görüşmek istedi. Yetkililerin devreye girmesinin ardından Soykan Parkı'nda toplanan grup, burada yaptıkları basın açıklamasında tek amaçlarının yetkililerle görüşerek yardım talebinde bulunmak olduğunu söylediler. Düğün müzisyenleri daha sonra polisle görüşerek olay yerinden ayrıldı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!