Naci Görür, çileden çıktı!..

Jeolog ve Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Aydın'da ihalesi yapılan adliye binasının aktif bir fay üzerinde inşa edileceğine işaret ederek engel olunması çağrısında bulundu.
Kahrmanamaraş merkezli depermlerindeki can kayıplarını hatırlatan Görür, “Daha on binlerce canımızın acısını çekerken bu işleri yapanlar kim? Her şey keyfe göre mi yapılıyor? Ülkenin bu kadar mı çivisi çıktı?” diyerek isyan etti.
Prof. Dr. Naci Görür, paylaşımında “Öğrendiğime göre, Aydın Adalet Sarayı aktif bir fay üzerinde inşa ediliyor. İhalesi yapılmış. Bunu duymak çok üzücü ve umut kırıcı. Daha on binlerce canımızın acısını çekerken bu işleri yapanlar kim? Her şey keyfe göre mi yapılıyor? Ülkenin bu kadar mı çivisi çıktı? Lütfen buna engel olun!” ifadelerini kullandı.
HABER MERKEZİ / MALATYA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Yeni Çarşıda İşyerleri Neden Boş Kalıyor? Emlakçılar Odası’ndan Kira Uyarısı
- Malatya’da Emeklilerden Seyyanen Zam İçin AYM’ye Çağrı
- Malatya’da İş Dünyası İçin E-Ticaret Akademisi Kuruluyor
- Şire Pazarı’nda Hareketlilik Arttı! Kayısıcı Esnafı Yeni Merkezde Toplanıyor
- Organ Taşıyan UMKE Aracı Elektrik Direğine Çarptı: Malatyalı Mehmet Can Gür Hayatını Kaybetti
- 7SEVDİM
- 6ALKIŞ
- 3KOMİK
- 5İNANILMAZ
- 2ÜZGÜN
- 3KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.