dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    35.06
  • ALTIN
    2326.7
  • BIST
    9138.94
  • BTC
    70086.72$

Namık Şahin hızlı başladı


Namık Şahin hızlı başladı
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) seçimlerinde başkan adayı olan İşadamı Namık Şahin, seçim turlarına hız verdi. Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyetini (MGTC) ziyaret eden Şahin, “Yasaların bizlere vermiş olduğu yetkilerin içerisinde daha farklı hizmetleri ortaya koyacağımızı ifade etmek istiyorum. 15 günde bir muhakkak 30 komiteye ziyarette bulunacağım. Malatya’da 1 ve 2’inci organize sanayi bölgesi kuruldu ve şuanda 3. Organize Sanayi bölgesinin de alt yapıları hazırlanıyor” dedi.
Narin

HABER MERKEZİ/MALATYA 

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) başkanlığına adaylığını açıklayan Namık Şahin, seçim öncesi çalışmalarına hız verdi.MTSO seçimleri öncesi sivil toplum kuruluşları ziyaretlerine başlayan Başkan Adayı Namık Şahin, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyetini (MGTC) ziyaret etti. Ziyarette Şahin'e çıktığı bu yolda başarılar dileyen MGTC Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Deniz, TSO seçimlerinin kent adına önemli olduğunu ifade ederek “TSO, Malatya'nın en büyük sivil toplum kuruluşudur, esnafımızın ve dolayısıyla da insanımızın önemli birimini içinde barındırıyor. Biz tatlı ve güzel bir yarışın olacağını tahmin ediyoruz” şeklinde konuştu.

İSTİŞARELERDEN SONRA ADAY OLDUM
MTSO Başkan adayı Namık Şahin'de kentteki sivil toplum kuruluşları, kanaat önderleri ve geniş bir kitle ile istişarelerde bulunduktan sonra başkanlığa aday olduklarını dile getirerek “Bu istişareler neticesinde, bir kaç gün önce kararımızı vererek MTSO başkanlığı için adaylığımızı ilan ettik. Yaklaşık 40 yıldır bu konularla ilgiliyiz ve yabancı değiliz” dedi. İlk olarak 70'li yıllarda sivil toplum kuruluşları içerisinde yer almaya başladığını kaydeden Şahin, “Rahmetli Hamit Fendoğlu zamanında başkan yardımcılığı yaptım, en son olarak da 2009 yıllından itibaren MÜSİAD Malatya şube başkanlığını ve daha sonra ise genel merkezde 3 yıl yüksek istişare kurulu üyeliğinde bulundum” ifadelerine yer verdi.

30 KOMİTEYE ZİYARET
Seçilmesi durumunda yapacakları çalışmalar hakkında da bilgiler sunan Şahin, “Yasaların bizlere vermiş olduğu yetkilerin içerisinde daha farklı hizmetleri ortaya koyacağımızı ifade etmek istiyorum. 15 günde bir muhakkak 30 komiteye ziyarette bulunacağım. Malatya'da 1 ve 2'inci organize sanayi bölgesi kuruldu ve şuanda 3. Organize Sanayi bölgesinin de alt yapıları hazırlanıyor” diye konuştu.

ODALAR AYRILACAK
Şahin, göreve gelmeleri durumunda gündemde olan Ticaret ve Sanayi odalarının ayrılmasına da öncülük edeceklerini belirterek “Büyükşehirlerin zaten gündeminde sanayinin ayrılması. İnşallah böyle bir talep olursa, yasa gereği yüzde 50'si imza verdiği taktirde sanayicilerin ayrılması noktasında bu konuda öncülük yapacağımız” dedi.Şahin konuşmasını şöyle sürdürdü: “Malatya'mız tarımda kayısı, sağlıkta organ nakli, Turizm'de eski Malatya ve Arslantepe'nin dünya çapında öne çıkartılması noktasında TSO olarak, öncülük yapacağımızı ifade etmek istiyorum. Üniversite sanayi iş birliğini biraz daha ileri bir boyuta götürerek, üniversitemizden nasıl istifade edebiliriz, bunların istifade etmenin yolları içerisinde olacağız, üyelerimiz ve esnafımızı önünü açma noktasında gerekli çalışmaları yapacağız.”

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!