dore okulları
Malatya
28 Nisan, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    64002.901$

Nayir: Adana'dan korkmuyoruz


Nayir: Adana'dan korkmuyoruz
Nayir, “Bu hafta lideri ağırlayacağız. Bu şekilde devam edersek yukarılara doğru tırmanabiliriz. Ben umutluyum” dedi.
Narin

PTT 1. Lig ekibi Alima Yeni Malatyaspor'un genç forvet oyuncusu Umut Nayir, “Bu hafta lideri ağırlayacağız. Bu şekilde devam edersek yukarılara doğru tırmanabiliriz. Ben umutluyum” dedi.  Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Antrenman Sahası'nda gazetecilere açıklamada bulunan genç oyuncu, Vartaş Elazığspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını kaydederek, Malatyalıları mutlu ettikleri için gururlu olduklarını söyledi.

Elazığ karşısında bariz anlamda üstün oynadıklarını belirten Umut, “Bu galibiyette katkı sahibi olabilmek benim adıma mutluluk verici. Malatya halkını da çok mutlu ettik. Derbi bizim için çok önemliydi. Aynı zamanda lig içinde çok önemliydi. Çünkü sıkıntılı durumdan kurtulmak istiyorduk. Karabük karşısında aldığımız galibiyetin şans olmadığını göstermek istiyorduk. 90 dakika boyunca hem mücadele anlamında, hem oyun anlamında Elazığ'dan çok üstündük. Onu da sahaya ve skora yansıttık zaten. Çok daha da farklı olabilirdi. Yakaladığımız fırsatlar da var. Şimdi yine bir lider geliyor. İnşallah böyle devam edeceğiz. Umutluyum ben. Aşağıyla ilişkiyi bitirip, yukarı doğru bile tırmanabiliriz” dedi.

“ÖYLE HEMEN OLMUYOR”
Genç oyuncu kendi performansıyla ilgili yaptığı açıklamada ise, “Osmanlı'dan ayrılma sürecinde biraz belirsizlik vardı. Orada kampı geçirmeden geldim buraya. İki hafta bir boşluk oldu, onun sıkıntısını çok çektim. Gelir gelmez iki gün sonra maça çıktım. Ardından hemen cuma günü bir başka müsabaka. Maç temposunu yakalamak ayrı bir şeydir. Öyle hemen olmuyor. Henüz tam anlamıyla kendimi buldum diyemem. Daha zamana ihtiyacım var. Daha iyi olmam lazım. Beni güvenerek aldılar. Çünkü takımın bana ihtiyacı var. Ben kendime inanıyorum. Bana inanan insanlar da var. Onları da mahcup etmek istemiyorum” diye konuştu.

“ADANA'DAN DA ÇEKİNMİYORUZ”
Bu hafta oynanacak Adanaspor maçıyla ilgili de konuşan Umut Nayir, “Tabi zor bir maç. Lider Adanaspor ile oynayacağız. Gayet iyi bir takım. İsimlerden çok takım ön planda. Bizim sıkıntımız biraz zeminden kaynaklı. Bu problem oluşturuyor ama yine de elimizden gelen mücadeleyi yapmamız lazım. Son iki haftadır yaptığımız o takım halinde oynamayı, kapanmayı, dar alanda oynamayı iyi yapmamız lazım. Çünkü öyle oynadığımız zaman gerçek kimliğimiz ortaya çıkıyor. Biz de iyi bir takımız, bunu da son iki haftaya yansıttık. Adana'dan çekinmiyoruz, sonuçta Karabük de lider gelmişti. Onları da yendik. Adanaspor da lider, onları da yenebiliriz” şeklinde konuştu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!