'Ne mutlu O’nu ananlara'

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla “Hüsn-i Hat ve Tezhip Atölye Sergisi” açıldı. Metin Torun: ' Ne mutlu O’nu ananlara, O’nun yolundan gidenlere”
HABER MERKEZİ-MALATYA
Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla “Hüsn-i Hat ve Tezhip Atölye Sergisi” açıldı.
TÖRENE KATILANLAR
Sanat Merkezi Fuaye Alanında düzenlenen serginin açılış törenine Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Metin Torun, daire başkanları, Kültür A.Ş Genel Müdürü Sabri Akın, Büyükşehir şube müdürleri ile sanatseverler katıldı.
"ÇALIŞMA HEPİMİZİ GURURLANDIRDI"
Törende bir konuşma yapan Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Metin Torun, sergiye kazandırdıkları eserlerden dolayı sanatçılara teşekkür ederek, “Peygamber Efendimizi anmak için yaptığınız bu çalışma hepimizi gururlandırdı. Ne mutlu O'nu ananlara, O'nun yolundan gidenlere” dedi. Daha sonra serginin açılış kurdelesi kesilerek sergi gezildi.
Hüsn-i Hat ve Tezhip Atölye Sergisi, 19-25 Kasım 2018 tarihleri arasında ziyarete açık olacak.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- FEDAŞ Frene Bastı: Malatya’da 5 İlçede Elektrik Kesintisi Uyarısı
- Malatya’da 8 Kişi Vefat Etti: Bugün Hangi Mahallelerde Taziye Var?
- Sıcaklık Artıyor, Nem Azalıyor! Malatya İçin 20 Ağustos Saatlik Hava Raporu
- Sabah Ezanı 04:08’de, Yatsı 20:47’de! Malatya’da 19 Ağustos Ezan Vakitleri Belli Oldu
- Yol Çalışmasında Kâbus Gibi Anlar İş Makinesi Obruğa Gömüldü
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.