dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    34.81
  • ALTIN
    2447.9
  • BIST
    9918.37
  • BTC
    63898.8$

Nurettin Eroğlu kimdir nereli kaç yaşında? Colin's Türk markası mı sahibi kim?

Nurettin Eroğlu kimdir nereli kaç yaşında? Colin's Türk markası mı sahibi kim?
Son dönemde adı sıkça duyulan Nurettin Eroğlu hakkın aratmalar sıklaştı. Ünlü iş adamının hayatı ve nereli olduğu sıkça merak konusu olurken “Nurettin Eroğlu kimdir nereli kaç yaşında? Colin's Türk markası mı sahibi kim?” gibi sorular arama motorlarından sorgulanıyor. Peki, Nurettin Eroğlu kimdir nereli kaç yaşında? Colin's Türk markası mı sahibi kim?^
Narin

Son döneme damga vuran ünlü iş insanı Nurattin Eroğlu’nun hayatı hakkında bazı sorular merak ediliyor. Özellikle “Nurettin Eroğlu kimdir nereli kaç yaşında? Colin's Türk markası mı sahibi kim?” soruları sıkça araştırılıyor. Konuyla alakalı tüm detaylar haberimizden ulaşabilirsiniz. Peki, Nurettin Eroğlu kimdir nereli kaç yaşında? Colin's Türk markası mı sahibi kim?

NURETTİN EROĞLU KİMDİR NERELİ KAÇ YAŞINDA?

Eroğlu 1961 yılında Aksaray ilinde dünyaya geldi. Türkiye'de ticaretin kalbi olan İstanbul'a 1976 senesinde gelmiş ve Mithat Giyim ile konfeksiyon sektörüne atılmıştır. Kardeşleri ile birlikte 1983 senesinde kendi atölyesini ve Eroğlu şirketini hayata geçirmiştir.  Tekstilde ilk etapta takım elbise yapımı ile başlayıp Colin's Jeans olarak başarısını sürdürmüştür. 1994 senesinde ürünlerini yurtdışına pazarlayan firma, 1998 senesinde ise İstanbul Avcılar'da seri üretim için fabrika kurmuştur. 2001 senesinde ise Çorlu'da açtıkları fabrika ile günümüze kadar kazançlı yatırımlarını sürdürmüştür. 

1997 yıllında Eroğlu ailesi tarafından kurulan Eroğlu İnşaat, konut, alışveriş merkezi ve ticari gayrimenkul projeleri yapmıştır. Bugüne kadar Beylikdüzü, Ümraniye, Merter, Kâğıthane, Florya, Büyükçekmece, Küçükçekmece, Seyrantepe, Tekirdağ, Antalya ve Bursa'da projeler geliştirdi. 

Eroğlu İnşaat, 2008'de açılan ve Hollandalı Corio tarafından satın alınan Tekira AVM'nin iş geliştirme ve inşaat süreçlerini yönetiyor.  Ümraniye Akkom Ofis Park projesini 2009 yılında hayata geçiren Eroğlu, Oksizen Konakları'nı 2010 yılında teslim etmiştir. 

İstanbul Lounge projelerine başlayan firma, 2011 yılında  İstanbul Lounge 2, Yenimoda Evleri, Platform Merter, Florya Ekşinar Konakları, Ofishane, Bursa Harmony Towers  projelerinin yapımına başlamıştır. 2012 yılında ise Erasta Antalya projesine ve Seyrantepe'deki yeni projesine başlamıştır.

İş hayatına Colin's ve Loft'la atılan Nurettin Eroğlu, Eroğlu Holding bünyesinde bu iki firmada yer alıyor. 1997 yılında 115 bin metrekare kapalı alana sahip olan Ers Örme Sanayi'yi inşa etmiştir.  Ardından 2003 yılında Colin's ve Loft'un 45 bin metrekareye sahip olan fabrikalarını kurmuştur. Sırasıyla da konut, avm, ofis projeleri yapmaya devam etmiştir. 

COLİN'S TÜRK MARKASI MI SAHİBİ KİM?

Tekstil, garimenkul ve perakende sektörlerinde faaliyet gösteren yerli kuruluş Eroğlu Holding bünyesindeki Colin's, dünyanın 38 ülkesindeki 600'ü aşkın mağazasında faaliyet gösteriyor. Ürünlerini Çorlu'daki fabrikasında üretmektedir.

COLİN'S GENEL MÜDÜRÜ KİM?

Colin's Jeans'te genel müdür Necati Özdoğan oldu. Boğaziçi Üniversitesi Matematik Bölümü mezunu olan Özdoğan, A.B.D. 'de işletme yüksek lisansı yaptı.18 yılı aşkın süredir perakende sektöründe önemli markalarla çalışan,hazır giyim sektörüne A.B.D.

LOFT UN SAHİBİ KİM?

Loft, 1983 yılında temelleri atılan Eroğlu Holding bünyesindeki giyim markasıdır. 1990'lı yıllardan beri Türkiye'de var olan LOFT, kendine özgü buz mavisi rengi ve çift dikişli paça pantolon tasarımları ile bir dönem popüler oldu.

MEXX HANGİ ÜLKENİN MARKASI?

Loft ve Colin's markalarını bünyesinde bulunduran Eroğlu Holding, Hollanda markası Mexx'i satın aldı. Eroğlu Holding Hollanda menşeli moda markası Mexx'i satın aldı.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!