Nurettin Yaşar'ın babası hakka yürüdü

AK Parti Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar'ın vefat eden babası 83 yaşındaki Hasan Yaşar defnedildi. Tedavi gördüğü Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybeden Yaşar, 9 çocuk sahibiydi. Cenazeye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ağabeyi Mustafa Erdoğan da katıldı.
HABER MERKEZİ- MALATYA
AK Parti Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar'ın vefat eden babası 83 yaşındaki Hasan Yaşar defnedildi. Cenaze namazına, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ağabeyi Mustafa Erdoğan da katıldı. Tedavi gördüğü Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybeden Hasan Yaşar için bugün öğle namazı sonrası Malatya Şehir Mezarlığı'nda cenaze namazı kılındı.
CUMHURBAŞKANININ AĞABEYİ CENAZEDEYDİ
9 çocuk babası Hasan Yaşar için kılınan cenaze namazını Vali Mustafa Toprak, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, TBMM Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı ve Malatya Milletvekili Taha Özhan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ağabeyi Mustafa Erdoğan, İçişleri eski bakanı Efkan Ala ile ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
NAMAZI İL MÜFTÜSÜ KILDIRDI
İl Müftüsü Ümit Çimen tarafından kıldırılan cenaze namazı sonrası Hasan Yaşar, Şehir Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kekik ve Geven Yaylalarından Gelen Eşsiz Lezzet İçin Kovanlarda Yoğun Mesai Başladı
- Ankara'da Görev Yapan Malatyalı Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'den Minikler İçin Örnek Proje
- Geleceğin Gastronomi Yıldızı Yeşilyurt'ta Parladı: Hatem Sudenaz Aygün Büyük Ödülün Sahibi Oldu
- Malatya Çevreyolunda Sivil Polis Aracı İle Motosiklet Çarpıştı: Asfalta Savrulan Sürücü Yaralandı
- Dehşet Saçan Polis Memuruna Ağırlaştırılmış Müebbet Verilirken Tutuksuz Yargılanan Eşi De Tutuklandı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.