dore okulları
Malatya
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    62673.399$

O bankadan 1.000 TL’ye varan fatura desteği geldi! Kredi kartı ile ödeme yapan elektrik, su, doğalgaz fatura indirimi kazanacak!

O bankadan 1.000 TL’ye varan fatura desteği geldi! Kredi kartı ile ödeme yapan elektrik, su, doğalgaz fatura indirimi kazanacak!
İş Bankası müşterisine özel sunduğu fatura desteği ile ev ekonomisine katkı sağlıyor. Fatura ödemelerini %30 indirimli olarak yapmak isteyenler yıl içerisinde 1.000 TL'ye kadar indirimden kesintisiz olarak faydalanabilecek. İş Bankası indirimli fatura desteğinden kimler, nasıl yararlanabilir? İşte detaylar…
Narin

Bankaların belirli dönemlerde kullanıcısına özel başlattığı kampanyalar ev bütçesine destek oluyor. Ay sonunu getirmekte zorlanan vatandaşlar için hazırlanan özel kampanyalara bir yenisi daha eklendi. Elektrik, su, doğalgaz, internet faturası artık daha ucuza gelecek. İndirimli fatura dönemine katkı sunan İş Bankası kampanya olarak duyurduğu bu yeni fırsatını internet sitesi üzerinden paylaştı.

İş Bankası'nın kampanya dönemi boyunca devam edecek bu desteği ile fahiş fatura ödemeleri sona erecek. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin 30 Haziran tarihine kadar İş Bankalı olması gerekiyor. İş Bankası farkı ile başlatılan bu fatura indirimi kampanyası gün geçtikçe artan zamlar karşısında vatandaşın alım gücünü destekleyecek yeni bir fırsat alanı oluşturuyor.

İŞ BANKASI 1.000 TL FATURA DESTEĞİ NASIL KAZANILIR?

İş Bankası fatura desteğinden yararlanmak isteyenler İşCep uygulaması içerisinde yer alan “Müşteri olmak istiyorum” adımını kullanmalıdır. Bankaya gitmeden online ortamda görüntülü görüşme yolu ile müşteri olma hesap adımını tamamlayanlar kampanyaya başvurduğu anda %30 indirimden yararlanabiliyor.

İŞ BANKASI 1.000 TL FATURA DESTEĞİ KAZANMA ŞARTI NEDİR?

İşcep uygulaması içerisinde yer alan müşteri olma adımını sorunsuz şekilde tamamlayanlar İş Bankası kredi kartı başvurusunda bulunmalıdır. 30 Haziran tarihine kadar banka hesabı oluşturan her müşteri 31 Temmuz tarihine kadar kredi kartı ile yapacağı her fatura ödemesinde %30'a kadar indirim kazanacak.

İş Bankası'nın kampanya olarak duyurduğu fatura indirimi her ay en fazla 500 TL indirim kazandıracak. Kampanya bitiminde toplamda 1.000 TL'ye kadar indirim o ayın faturasına yansıyacak.

İŞ BANKASI 1.000 TL FATURA DESTEĞİNDEN KİMLER FAYDALANIR?

31 Temmuz tarihine kadar kredi kartını teslim alan her müşteri kampanyadan yararlanabilir.Kampanya dönemi boyunca en az 100 TL tutarında faturanın yatırılmış olması gerekir. Her fatura şartlar karşılandığında %30'a kadar indirimli olarak ödenir.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!