dore okulları
Malatya
03 Mayıs, 2025, Cumartesi
  • DOLAR
    38.55
  • EURO
    43.88
  • ALTIN
    4035.0
  • BIST
    9.176
  • BTC
    96987.509$

Öğle saatlerinden sonra bastıracak! Malatya'nın ilçeleri de listede... (2 Kasım Çarşamba)

Öğle saatlerinden sonra bastıracak! Malatya'nın ilçeleri de listede... (2 Kasım Çarşamba)
Malatya'da öğlen saatlerinden itibaren başlayacak olan yağmur, yarın sabah saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor. Uzmanlar vatandaşlara dikkatli olmaları konusunda uyardı.
Narin

Malatya ve çevre illerde kuvvetli yağışlara dikkat. Meteoroloji’den uyarı üstüne uyarı geldi. Bir taraf sağanak yağışların etkisine girerken bir taraf ise kar yağışı ile adeta kışa giriş yapacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Doğu Akdeniz'in Toroslar mevkii, İç Anadolu'nun batısı ve doğusu, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz iç kesimleri,Doğu Anadolu'nun güney ve batısı, Güney Doğu Anadolu ( Kilis ve Gaziantep haric ) Hatay 'ın kıyı kesimlerin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Trakya, İstanbul, Kocaeli, Bursa, Yalova, Balıkesir, Çanakkale ile İzmir ve Manisa çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarının yağışlı hava ile birlikte biraz azalacağı, yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış anında kuvvetli eseceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışın 02.11.2023 Perşembe günü Trakya, İstanbul, Kocaeli, Bursa, Yalova, Balıkesir, Çanakkale ile İzmir ve Manisa çevrelerinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, Ege kıyılarında hortum riski, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, ilk saatler bölgenin güneyi, yarın öğle satlerinden sonra doğusu ve güneyi aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

ERZURUM 4°C, 16°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

KARS 4°C, 18°C

Parçalı ve çok bulutlu

MALATYA 9°C, 20°C

Parçalı ve çok bulutlu

VAN 6°C, 16°C

Parçalı ve çok bulutlu, akşam ilk saatler ve yarın öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

Kaynak: mgm.gov.tr

Derleme: malatyatime.com

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!