Öğrenci servisi, dere yatağına devrildi!

Malatya'nın Darende ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan öğrenci servisi, dere yatağına devrildi. Kazada 5 kişi yaralandı. Kaza, gündüz saatlerinde Darende ilçesine bağlı Yavuzlar Mahallesi’nde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, Harun O. (39) idaresindeki 44 S 6273 plakalı öğrenci servisi, sürücünün kontrolünden çıkarak dere yatağına devrildi. Kazada araç sürücüsü ile Y.S. (11), E.S. (15), D.S. (17) ve E.İ. (18) yaralandı.
YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI
İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılardan Y.S. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, diğer yaralılar ise Darende Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Yüksek Teknolojinin Yeni Merkezi Malatya Oluyor! Fabrikanın İlk Etabı Gelecek Yıl Ağustos Ayında Açılacak
- Bakan Murat Kurum Paylaştı: Malatya’da İlk Evim Konutları Hak Sahiplerine Verildi
- Organize Sanayi İş İnsanlarından Malatyalı Öğrencilere Eğitim Desteği Başladı
- İkinci Geleneksel Fethiye Festivali Çevre İl Ve İlçelerden Gelen Misafirlerin Akınına Uğradı
- Malatya Zafer Partisinde Selçuk Han Dönemi Resmen Başladı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 1İNANILMAZ
- 1ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.