dore okulları
Malatya
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63972.401$

Öğrencilere 6 GB internet müjdeledi!


Öğrencilere 6 GB internet müjdeledi!
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Yekta Saraç’ın öğrenciler için ücretsiz internet sürprizi İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay tarafından memnuniyet verici olarak karşılandı. Kızılay, öğrencilerin yararına olan bu uygulama için Saraç’a teşekkürlerini iletti.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA 

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Yekta Saraç, üniversite öğrencilerinin, “YÖK Dersleri Platformu” sayfasında yer alan dijital ders içeriklerine, hatlarına ücretsiz olarak tanımlanacak olan “6 GB'lık Uzaktan Eğitime Destek Kotası” kapsamında erişebileceğini duyurdu. İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay bu habere duyarsız kalmayarak, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Yekta Saraç'a sosyal medya hesabından teşekkür etti.

"SARAÇ'A VE HİZMET SAĞLAYICI ŞİRKETLERE TEŞEKKÜR EDERİZ"
Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Ahmet Kızılay, göreve geldiği günden itibaren öğrencilerin menfaatine olan birçok işe imza attı. Malatya'nın adını duyurmak için yaptığı çalışmalar göz doldurdu. Rektör Kızılay'ın öğrenciler için hizmetler yaparken onların menfaatlerine olan her eylemi de takdirle karşılayarak destek olduğu biliniyor. Koronavirüs sürecinde öğrencilerin bu zor zamanları atlatabilmeleri için üniversite yönetimi tarafından özverili çalışmalar yapılıyor. Canlı ders anlatımları yapılarak çeşitli seminerler de düzenleniyor. Ancak uzaktan eğitim gören öğrenciler için internet artık bir sorun olmaya başlamıştı. YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, öğrencilerin internet kotası sorununa çözüm getirdiklerini ifade etti. Bir süreden beri mobil operatörlerle yürüttükleri çalışmaların olumlu şekilde sonuçlandığını belirten Saraç, 6 GB'lık ücretsiz internet kullanımına birçok üniversitenin sağladığı ders içeriği ve online eğitimlerin de dahil olacağını açıkladı. Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Ahmet Kızılay, öğrencilerin internet kotası sorununa çözü bulunmasını sevinçle karşıladı. Kızılay, bu uygulamanın öğrenciler için çok önemli olduğuna işaret ederek, Saraç'a teşekkür etti. Öğrencilerin yararına olan her işin kendilerini memnun ettiğini vurgulayan Rektör Kızılay sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada: “ Covid-19 Pandemisi nedeniyle uzaktan eğitim alan öğrencilerimize destek olmak amacıyla sağlanan 6 GB'lik ücretsiz internet hizmeti için YÖK Başkanımız Prof. Dr. Yekta Saraç'a ve hizmet sağlayıcı şirketlere teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

A_611

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!