Öğrencilere diş taraması

Yeşiltepe Eğitim Derneği (YEŞİLDER) Kadın Kolları, “Öğrencilerimizin Sağlığını Önemsiyoruz Projesi” kapsamında Ahmet Parlak İlkokulunda 790 öğrenciye ağız ve diş sağlığı taraması yaptı.
Ahmet Parlak İlkokulunda yapılan sağlık taramasına YEŞİLDER Yönetim Kurulu Başkanı Mümtaz Toy, Ahmet Parlak İlkokulu Müdürü Ahmet Çukacı, Final Temel Lisesi yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özkan, Parantez Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Gezer, Şener Dağıtım Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Şener, Yükseller Diş Malzemesi sahibi Fazıl Yüksel, Seyran Mahallesi Muhtarı Zihni Dönmez ve YEŞİLDER Kadın Kolları üyeleri katıldı. Diş hekimleri Birkan Önal ve Kübra Yaşar tarafından yapılan sağlık taraması öncesi çocuklara, ağız ve diş sağlığının önemi hakkında da bilgi verildi.
Düzenlenen sağlık taraması hakkında bilgi veren YEŞİLDER Kadın Kolları Başkanı Fatma Yeter, “Öğrencilerimiz nitelikli eğitim almaları kadar, sağlıklı bir şekilde eğitimlerine devam etmeleri de çok önemlidir. Bununla ilgili olarak ağız ve diş sağlığı hakkında bir faaliyette bulunduk. Bu projesinin gerçekleşmesine öncülük eden başta Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu ve sponsorlarımız teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Sağlık taramasından sonra ise sponsor firmalara, YEŞİLDER Kadın Kolları tarafından plaket verildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Geleceğin Gastronomi Yıldızı Yeşilyurt'ta Parladı: Hatem Sudenaz Aygün Büyük Ödülün Sahibi Oldu
- Malatya Çevreyolunda Sivil Polis Aracı İle Motosiklet Çarpıştı: Asfalta Savrulan Sürücü Yaralandı
- Dehşet Saçan Polis Memuruna Ağırlaştırılmış Müebbet Verilirken Tutuksuz Yargılanan Eşi De Tutuklandı
- İki Aracın Yan Yana Geçemediği Ölüm Yolu Hayat Buluyor
- Dünya Pazarlarının Sabırsızlıkla Beklediği Malatya Kayısısında 2026 Yılı Hasat Sezonu Başladı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.