'Öğrencilere okumanın önemini kazandırıyoruz'

Öğretmenler Ortaokulu tarafından düzenlenen ‘Masal ve Türkü Şöleni’ etkinliği büyük ilgi gördü. Okul müdürü Hanifi Özdemir, öğrencilere okumanın önemini kazandırmayı görev bildiklerini belirtti.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Öğretmenler Ortaokulu tarafından düzenlenen ‘Masal ve Türkü Şöleni' etkinliği büyük ilgi gördü.
PROGRAMA KATILANLAR
Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programa Battalgazi ilçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Yıldız, Eğitim Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Hüseyin Söylemez, Öğretmenler Ortaokulu Müdürü Hanifi Özdemir, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

ÖĞRETMENLER ORTAOKULU'NDAN MASAL ŞÖLENİ
Etkinliğin açılışında konuşan okul müdürü Hanifi Özdemir, öğrencilere okumanın önemini kazandırmayı görev bildiklerini belirterek “Öğretmenler ortaokulu olarak masal ve türkü gecesi düzenlemek istedik. Şölenimizin gerçekleşmesinde bizlere destek olan ve İstanbul'dan gelen masal anamıza, şiirleri ile can veren Türkçe öğretmenlerimize, notaları ile gönüllerimizi mest eden müzik öğretmenlerimize, gece yarılarına kadar sahne süslemeleri ile ilgilenen görsel sanatlar öğretmenlerimize ve başlangıç noktamız canımız olan öğrencilerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

KATILANLAR GÜZEL BİR GECE YAŞADI
Okulun müzik öğretmenlerinin seslendirdiği türkülerin ardından sahne alan Masal Ana olarak bilinen Deniz Soruklu Evren, masal anlatımı ile katılanlara güzel bir gece yaşattı.
ZİYARETÇİLER RESİM SERGİSİNİ DE GEZDİ
Öte yandan etkinlik öncesi Öğretmenler Okulu öğrencileri tarafından yapılan resim sergisi de ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Görsel Sanatlar Öğretmeni Saadet Bulun, sergi de ve etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Şifa Mahallesi’nde Feci Kaza: Dengesini Kaybeden Kadın İnşaat Çukuruna Düştü
- Emekli Akademisyen Yarım Asır Sonra Köklerinin Peşine Düştü
- Malatya’da On Dakikalık Fırtına Mobilya Fabrikasını Yerle Bir Etti
- Kocaözü’nde Sel Yaraları Sarılmayı Bekliyor: 390 Ton Kayısı Ve Üç Ev İçin Destek Talebi
- Malatya Büyükşehir Meclisi’nden Servis Ücretlerine Yüzde 30 Zam
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.