Öğrencilere uygulamalı eğitim

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’ne bağlı Sanat Galerisinde hizmet veren Bilim Merkezini özel öğrenciler ziyaret ederek deneyler yaptılar.
Kılıçaslan İlkokulu Özel Eğitim sınıflarındaki öğrenciler, Bilim Merkezinde birçok bilimsel deneyi gerçekleştirme imkanı buldu. Öğretmenlerin nezaretinde Bilim Merkezindeki deneyleri uygulayan öğrenciler hem eğlendiler hem öğrendiler. Görme engelliliğin çeşitli aşamalarındaki öğrenciler, yaşadıkları deneyimden oldukça memnun oldu. Bilim Merkezini çok beğendiklerini anlatan öğrenciler, geleceğin bilim insanları olmak istediklerini kaydetti. SODES kapsamında desteklenen Malatya Bilim Adamlarını Yetiştiriyor Projesi çerçevesinde kurulan Bilim Merkezinde 70 bilimsel deney bulunuyor. Büyükşehir Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği halinde kurulan merkez, ilk ve orta öğrenimdeki öğrencilerin fen bilimleri ve matematik ders müfredatlarına uygun olarak hizmet veriyor.
Programlı olarak merkezi ziyaret eden öğrenciler, teorik derslerini uygulamalı olarak gerçekleştirebiliyor. Aynı zamanda Bilim Merkezi, arzu eden tüm vatandaşların çocuklarıyla birlikte ziyaretlerine açık bulunuyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Çocukların Sınav Başarısını Kendi Ebeveynlik Performansınızın Karnesi Olarak Görmeyin
- Tarihi Yusuf Paşa Bedesteni Restorasyon Çalışmalarının Ardından Kadın Girişimcilerin Hizmetine Sunuluyor
- Milletvekili Babacan Gazze ve Lübnan'daki Soykırım Politikasına Karşı Dünya Ülkelerini Uyardı
- KPSS SINAV VE BAŞVURU TAKVİMİ! ÖSYM duyurdu! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim sınavı ne zaman?
- Asrın Felaketinden Sonra Doğanşehir Yeni Yüzüne Kavuşuyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.