dore okulları
Malatya
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.59
  • EURO
    34.77
  • ALTIN
    2491.8
  • BIST
    9524.59
  • BTC
    63578.66$

Öğrencilerin hazırladığı kitaplar tanıtıldı


Öğrencilerin hazırladığı kitaplar tanıtıldı
Malatya’da lise öğrencilerinin basımında çalıştığı derslere ve sınavlara hazırlık kitapları tanıtım töreni gerçekleştirildi.
Narin

 

HABER MERKEZİ-MALATYA
Malatya'da lise öğrencilerinin basımında çalıştığı derslere ve sınavlara hazırlık kitapları tanıtım töreni gerçekleştirildi.

TANITIM PROGRAMI YAPILDI
Milli Eğitim İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Başarı Rehberim Öğretmenim' projesinin hazırlık kitaplarının basımının gerçekleştirildiği Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde tanıtım programı düzenlendi.

PRPGRAMA KATILANLAR
Programa, AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İdarecileri katıldı.

K_230

BİLGİ ALDILAR
Milletvekilleri Bülent Tüfenkçi ve Ahmet Çakır İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay'dan proje ve basımı gerçekleştirilen hazırlık kitapları hakkında bilgi aldı.

KİTAPLARIN BASILDIĞI BÖLÜM TANITILDI
Ardından Okul Müdürü Suat Kılıç kitapların basıldığı matbaa bölümünü tanıttı. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay, ‘' Bugün bizim için önemli bir gün. Çocuklarımızın ürettiği, matbaamızda geliştirdiğimiz dezavantajlı bölgelerdeki çocuklarımızı kitaplarla buluşturma heyecanını yaşıyoruz. Bu bizim için önemli, çünkü tüm öğrencilerimize ulaşmak istiyoruz. Kaybedecek hiçbir ferdimizin olmadığını düşünerek, tüm öğrencilerimize ulaşıp, onların problemlerine ortak olmak, tüm paydaşlarımızla birlikte onların yanlarında olmak istiyoruz. Başarı Rehberim Öğretmenim Projesi bizim için önemli bir proje. Malatya'da sınava hazırlanan tüm öğrencilerimize ulaşıp, bunlara hem akademik destek veriyoruz hem de tüm öğrencilerimizin yanında olup onlara danışmanlık ve rehberlik yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

M_483

BUNU GÖRMEK BİZLERİ SEVİNDİRİYOR
Malatya Milletvekili Ahmet Çakır proje hakkında, "Eğitim gönüllülük esaslıdır. Burada öğrencilerimizin daha iyi yetişmesi, çocuklara sağlanan katkılar, matbaaya yapılan yatırımlar bir emeği, gönüllülüğü gerektiriyor. Bunu da görmek bizleri sevindiriyor" dedi.

L_183

ÖĞRETMENLERİN GAYRETLERİ YADSINAMAZ
Milletvekili Bülent Tüfenkci ise, "Bütün dünyayı etkisi altına alan salgının Türkiye'de etkisini en az göstermesi noktasında milletimizle beraber koşturan Sayın Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize teşekkür ediyoruz. Biz biliyoruz ki, hiçbir eğitim yüz yüze verilen eğitimin yerini tutmuyor. Zararı en aza indirme noktasında gerek online eğitimde fedakarca çalışan, gayret gösteren eğitimcilerimiz gerek gece gündüz demeden öğrencisini yetiştiren öğretmenlerimizin gayretlerini de bu süreçte yadsınamaz. Bu sürecin verimli bir şekilde gitmesi noktasında ilimizde başta Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyoruz. İnanıyoruz ki, bu eksikliği biraz daha gidermiş olacaklar. Öğrencilerimiz kendilerini yetiştirmek için bu materyallerden faydalanarak genel eğitimin dışında kalmamış olacaklar. Yine Milli Eğitim Bakanlığımızın nüfusu baz alarak her ile yüzde 1 oranında tablet gönderildi. Ama Malatya'mız da bu oran biraz daha yüksek, neredeyse 2 oranında" diye konuştu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!