dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.37
  • EURO
    35.07
  • ALTIN
    2325.3
  • BIST
    9130.05
  • BTC
    70049.26$

Ölmeztoprak, 'Sonuna kadar kendisi ile beraberim'


Ölmeztoprak, 'Sonuna kadar kendisi ile beraberim'
AK Parti Malatya eski Milletvekillerinden Fuat Ölmaztoprak, Akçadağ Başkan Adayı Mustafa Kırteke’yi seçim ofisinde ziyaret ederek destek verdi. Ölmeztoprak, Akçadağ’da Cumhur İttifakı adayı Kırteke’nin seçilmesi için her zaman destek verdiklerini söyledi.
Narin

HABER MERKEZİ-AKÇADAĞ

AK Parti Malatya eski Milletvekillerinden Fuat Ölmaztoprak, Akçadağ Başkan Adayı Mustafa Kırteke'yi seçim ofisinde ziyaret ederek destek verdi. Ölmeztoprak, Akçadağ'da Cumhur İttifakı adayı Kırteke'nin seçilmesi için her zaman destek verdiklerini söyledi. 

ÖLMEZTOPRAK KIRTEKE'Yİ DESTEKLEDİĞİNİ AÇIKLADI
31 Mart yerel seçimleri öncesinde çalışmalara ara vermeden devam eden Cumhur İttifakı Akçadağ Başkan Adayı AK Partili Mustafa Kırteke'yi seçim ofisinde ziyaret eden AK Parti eski milletvekillerinden Fuat Ölmeztoprak, Kırteye'ki desteklediklerini söyledi. 
Akçadağ'ın geleceği için Kırteke'yi desteklediğini belirten Ölmeztoprak, “Sonuna kadar kendisi ile beraberim. Bu noktada hiçbir tavizimiz yok. Yani sağdan soldan, şuradan buradan birileri, bizimle ilgili olarak aile ile ilgili olarak dedikodu yapıyorlarsa bu bizim dışımızdadır. Bizim hiçbir davaya bugüne kadar ihanetimiz olmadı. Ben AK Parti'nin kuruluşundan itibaren, bu davanın içerisindeyim. 10 yıla yaklaşan bir milletvekilliği görevimiz oldu. Önümüzde bir seçimimiz var. Allah nasip eder Mustafa kardeşimiz seçilir. Bizlerde elimizden gelen desteği vereceğiz. Bu emanet Mustafa Kırteke kardeşimize tebliğ edilirse çok mutlu olacağız. Hükumetimiz ile Cumhurbaşkanımız ile aynı istikamete giden bir Akçadağ olacak” dedi. 

1003_441

"İKİ BÜYÜK DÜŞMAN VAR"
Önümüzdeki yerel seçimlerin de önemine değinen Ölmeztoprak, “Şuanda Türkiye'nin iki büyük düşmanı var. Bunlardan biri PKK diğeri FETÖ. O yüzden bu seçimleri sadece bir belediye başkanlığı seçimi, meclis üyeliği veya muhtarlık seçimi olarak görmemeliyiz. Biz bu seçimleri bir varoluş, gelecek bir beka sorunu olarak görüyoruz” şeklinde konuştu. 

"GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ YAPACAĞIZ"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçilecek belediye başkanlarına yaptığı uyarıyı da anımsatan Ölmeztoprak, “Cumhurbaşkanımız ne dedi, ‘kibir yapmayacaksınız, halka ineceksiniz. Gönül belediyeciliği ile halkın gönlüne gireceksiniz' Bunu da inşallah Akçadağ'ımızda kazandığı takdirde Mustafa kardeşimiz de seçilecek belediye meclisi üyelerimizde bu duruşu sergileyeceklerdir. AK Partiliyiz, AK Parti olarak devam edeceğiz, İnşallah Akçadağ'da AK Parti'nin hizmetini gayretini gösterecek başkanımızı seçecektir” diye konuştu. 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!