Ömer Döngeloğlu'nun Sohbetine Yoğun İlgi

Ömer Döngeloğlu'nun Sohbetine Yoğun İlgi
İslami konulardaki sohbetleri ile tanınan Ömer Döngeloğlu'nun Malatya'da düzenlene sohbet toplantısına yoğun ilgi gösterildi.
Malatyapark AVM'de düzenlenen Minder Sohbetlerine Anadolu Selçuklu Medeniyeti Derneği'nin davetlisi olarak Malatya'ya gelen Ömer Döngeloğlu katıldı. Kadın ve yaşlıların yoğun ilgi gösterdiği sohbette konuşan Ömer Döngeloğlu, ailelerin çocuklarından fikir ve düşüncelerini sorması gerektiğini söyleyerek, “Anne ve baba karar sahibidir. Ama çocukla konuşmak, yani kendisi hakkında konuşmak Peygamber Efendimizin sünnetidir. Bizzat uygulamasında vardır” dedi.
Ömer Döngeloğlu, “Çocuğunuza, ‘Sus, sen ne bilirsin, daha çocuksun. Baban ve annen varken sana laf düşmez.' Hayır, öyle değil işte. Hz. Ali (R.A) diyorki., ‘Buluğ çağına gelmiş çocuğunuzla istişare edin.' Her dediğini yapın demiyor, dikkat edin, ‘istişare edin, vicdanınızla onu teraziye koyun, çocuk haklıysa, çocuğun görüşüne göre hareket edin' diyor Hz. Ali (RA).” İfadelerini kaydetti.
Döngeloğlu, katılımcılardan gelen soruları da yanıtladı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Yolculuğumuz Başlıyor: "İyi ve Başarılı İnsan" Yetiştirmenin 12 Temel Taşı
- Malatya Namaz Vakitleri 12 Eylül 2025: İmsak, Öğle, Akşam ve Yatsı Saatleri
- TOKİ’nin Rezerv Alanları Yükseliyor: 662 Konut Ve 62 Ticari Alan Mahalleye Yeni Bir Soluk Getiriyor
- Dolar 41,37 TL’ye Yükseldi, Euro 48,56 TL’de: 12 Eylül 2025 Döviz Kurları
- Altın Fiyatlarında Yeni Zirve: Gram 5.015 TL, Çeyrek 8.233 TL’ye Yükseldi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.