Onca uyarıya rağmen hala...

Yetkililerin onca uyarılarına rağmen telefon dolandırıcıları, özellikle yaşlı şahısları ağlarına düşürmeye devam ediyor. Telefon dolandırıcılarının son hedefi Malatya'da 81 yaşındaki vatandaş oldu.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Kendilerini yine polis ve savcı olarak tanıtan dolandırıcıların tuzağına düşen yaşlı adam, 103 bin 260 TL'sini kaptırdı.
BİLİNDİK TUZAKLARA DÜŞTÜ!
Bilindik savcı ve polis numaraları ile tuzaklarına düşürdükleri mağdurların paralarını alan çetenin son kurbanı ise Malatya'da yaşayan 81 yaşındaki A.E.B. oldu. Yaşlı adamı tuzağa düşüren telefon dolandırıcıları, aynı senaryo ile para isteyince kandırıldığından habersiz olan A.E.B., 103 bin 260 TL parayı Çilesiz Mahallesi'nde belirtilen adrese getirerek şüphelilere teslim etti. Daha sonra dolandırıldığının farkına varan yaşlı adam, polise ihbarda bulundu. Ekipler parayı teslim alan şüphelilerin bindiği aracı kısa sürede tespit ederken, Akçadağ ilçesine gittikleri belirlenen dolandırıcıların yakalanması için çalışma başlatıldı. Öte yandan, şüphelilerin kaçtığı minibüs ise sürücüsü ile birlikte ele geçilirken, korsan taşımacılık yaptığı belirlenen araç sürücüsüne 8 bin TL para cezası ile 60 gün trafikten men işlemi uygulandı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Sokak Satıcılarına Yönelik Operasyonda Yakalanan Zanlı Cezaevine Gönderildi
- Baskil Kayısı Çalıştayı Sonuç Bildirgesi Sektörde Yeni Bir Tartışma Başlattı
- Malatya'da Düzenlenen Fuhuş Operasyonunda İşletme Sahibi Tutuklandı
- Yeşilyurt’ta 512 Konut Tamamlandı, 144 Konut İçin Çalışmalar Sürüyor
- Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesinden 53 Öğrenci Üniversiteli Oldu
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.