Önceliğim, Yeni MalatyasporÂ'dur

Yeni Malatyaspor ile sözleşmesi biten Eren Görür, yönetimden haber bekliyor. Gelen transfer tekliflerini reddettiği belirtilen Eren Görür'ün önceliğinin Yeni Malatyaspor olduğunu söylediği belirtildi. Bu arada yönetime yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre önümüzdeki günlerde futbolcuyla masaya oturalacağı belirtildi.
Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor ile sözleşmesi sona eren Eren Görür, yönetimden haber bekliyor.
Geçtiğimiz sezon 30 maçta 8 gol atan ve sezon sonunda Yeni Malatyaspor ile sözleşmesi sona eren 27 yaşındaki forvet oyuncusu Eren Görür, Yeni Malatyaspor yönetiminden gelecek haberi bekliyor.
İzmir temsilcisi Göztepe'nin transfer listesinde bulunan genç golcünün bonservisi elinde bulunuyor. 2 sezon Yeni Malatyaspor'da forma giyen ve performansıyla bütün takımların dikkatini çeken Görür'ün, kendisine gelen tekliflerin hiçbirini değerlendirmediği ve önceliğinin Yeni Malatyaspor olduğunu söylediği öğrenildi.
Yeni Malatyaspor yönetiminin genç golcüyle, birkaç gün içerisinde masaya oturup, yeni sözleşme imzalaması bekleniyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya'da 49 Yaşındaki Güler Yavuz Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti
- TOKİ Tarafından Önerilen Yol Kotu Projesi Malatya’da Tartışmalara Yol Açtı
- Malatya’nın Safkan Arap Tayları Dijital Dünyada Milyonluk Rekora Koşuyor
- Bilal Yıldırım'dan Bülent Tüfenkci'ye: İçi Boş Manşetler Malatya’da Artık Sökmez!
- Hekimhan'daki Feci Kazada Traktör Ters Döndü! Tonlarca Ağırlığın Altındaki Sürücü...
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.