dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.48
  • EURO
    35.14
  • ALTIN
    2325.9
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70716.1$

Önemli olan 3 puan kazanmaktır


Önemli olan 3 puan kazanmaktır
Osmanlıspor karşılaşmasında iki gol kaydeden Khalid Boutaib, 'Önemli olan kaç gol attığım değil, takımın 3 puan almasıdır' dedi. Khalid, '2 gol atıp takımımın galip gelmesinde büyük rol oynadığım için tabi ki çok mutluyum. Benim için önemli olan kaç gol attığım değil, takımımın 3 puan kazanmasıdır. Zaten gol atmak benim bu benim işim' diye konuştu.
Narin

HABER MERKEZİ- MALATYA

Evkur Yeni Malatyaspor'un yabancı oyuncuları Issam Chebake ve Khalid Boutaib, Nurettin Soykan Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Osmanlıspor maçında 2 gol kaydeden Khalid Boutaib, Osmanlıspor maçında takımının kazanmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi.

ÇOK İYİ ADAPTASYON YAKALADIK
"Önemli olan kaç gol attığım değil, takımın 3 puan almasıdır" diyen Khalid, "2 gol atıp takımımın galip gelmesinde büyük rol oynadığım için tabi ki çok mutluyum. Benim için önemli olan kaç gol attığım değil, takımımın 3 puan kazanmasıdır. Zaten gol atmak benim bu benim işim. Üzerimde herhangi baskı yoktu. Her zaman takımım için daha çok çalışacağım. İlerleyen maçlarda yine gol atmaya da çalışacağım. İlk maçta takım içerisinde uyum olmadığı konusuna kesinlikle katılıyorum" şeklinde konuştu. Khalid, "Fransa liginde oynamış arkadaşlarımla beraber burada yine çok iyi adaptasyon ortamı yakaladık. Gol krallığında ilk sırada yer almak gibi yarış içerisinde değilim. Sadece çok iyi oynayıp gol atarak takımımın kazanmasını istiyorum hepsi o kadar" diye konuştu.

MAÇ OYNADIKÇA HAZIR HALE GELECEĞİZ
Takımın maç oynadıkça daha hazır hale geleceğini kaydeden Issam Chabake, Sivassor maçının zor geçeceğini ifade etti. Takımın maç oynadıkça daha hazır hale geleceğini belirten Chebake, "Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Bize biraz zaman lazımdı. Hala biraz zamana ihtiyacımız var. Takımımız her geçen gün daha da iyi olacaktır. Seyircisiz olmasına rağmen sezonun ilk maçı olması bizim açımızdan en büyük motivasyon kaynağıydı. Tabi seyircimiz olsaydı durum o zaman daha farklı olurdu" dedi.

NASIL BAŞLARSAK ÖYLE GİDER
"Nasıl başlarsak öyle gideceğimizi bildiğimiz için elimizden gelenin en iyisini yapmamız gerekiyordu" diyen Chebake, "Şuan da yüzde 100 hazırım. Sadece hepimizin maç eksiği var. Futbolcunun kendisini en iyi hazır olduğunu hissetmesi için maç oynaması gerekir. Her oynanan maçtan sonra daha iyi performans yakalayacağımıza inanıyorum. Sivasspor ilk hafta kayıp ettiği puanların telafisini arayacaktır. Bizim açımızdan da zor bir maç olacak. Sonuç olarak ilk hafta kazandığımız 3 puana bir 3 puan daha eklemeye çalışacağız" ifadelerini kullandı.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!