Onlar da 'yavru'
Malatya’nın Arguvan ilçesinde yaşanan arazi yangınında anneleri telef olan 3 leylek yavrusuna jandarma sahip çıktı. Jandarma ekipleri beslenmeye ihtiyacı olan annesiz leylekleri elleriyle beslediler.
HABER MERKEZİ-ARGUVAN
Malatya'nın Arguvan ilçesinde yaşanan arazi yangınında anneleri telef olan 3 leylek yavrusuna jandarma sahip çıktı.
YANGINDAN KURTULAN LEYLEKLERE JANDARMA ŞEFKAT GÖSTERDİ
Arguvan ilçesine bağlı Morhamam Mahallesi'nde çıkan anız yangınında elektrik direğine yuva yapan leylekler de etkilendi. 2 leyleğin telef olduğu yangında, yuvalarında mahsur kalan 3 yavru leylek ise jandarma ekipleri tarafından kurtarıldı.
EKİPLER YAVRULARI ELLERİYLE BESLEDİ
Yavru leylekleri Arguvan İlçe Jandarma Komutanlığına getiren ekipler, burada uzun süre aç kalan yavru leylekleri elleri ile besledi. Jandarmanın şefkatli kolları arasında bakımları yapılan yavru leylekler, daha sonra Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerine teslim edilerek yeni yuvalarına doğru yola çıktı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Bir Şehir Sessizce Uğurladı: İşte Bugün Vefat Edenler
- Sinema Salonu Bu Kez Dijital Tehlikelere Sahne Oldu
- Elli Milyonluk Destek Sözü! Başkan Taşkın’dan Bakan Kurum’a Teşekkür
- İnönü Üniversitesi MalatyaPark’ta! Tercih Günlerine Yoğun İlgi
- Malatya’da Afet Seferberliği! 125 Öğrenciye Uygulamalı Deprem ve Yangın Eğitimi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.