dore okulları
Malatya
23 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.53
  • EURO
    34.87
  • ALTIN
    2429.2
  • BIST
    9645.02
  • BTC
    66268.98$

Onlar kardeş kavgası istedi...


Onlar kardeş kavgası istedi...
15 Temmuz'u planlayanların kardeş kavgası istediğini belirten Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Hakan Parlakpınar, ülkenin tüm katmanlarıyla tek yumruk olarak darbeyi bertaraf ettiğini söyledi. Parlakpınar, '15 Temmuz’un Türkiye için bir milat olduğuna inanıyoruz. Çünkü bu alçak kalkışma, darbenin ötesinde bir işgal girişimiydi. 15 Temmuz, İstiklal Harbi'nden bu yana ülkemizin karşılaştığı en büyük tehlikeydi' dedi.
Narin

HABER MERKEZİ- MALATYA

Fetullahçı Terör Örgütü'nün hain darbe kalkışmasının üzerinden bir yıl geçti. Hafızalara kazınan o karanlık gecenin asla unutulmayacağını belirten Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Hakan Parlakpınar, "15 Temmuz'un Türkiye için bir milat olduğuna inanıyoruz. Çünkü bu alçak kalkışma, darbenin ötesinde bir işgal girişimiydi. 15 Temmuz, İstiklal Harbinden bu yana ülkemizin karşılaştığı en büyük tehlikeydi" dedi.

KARDEŞ KAVGASI İSTEDİLER
15 Temmuz'u yakın tarihi askeri darbe ve sıkıyönetim uygulamalarıyla dolu ülkemizdeki bu son darbe girişimi olarak nitelendiren Parlakpınar, "Ülkemizin siyasetinden bürokrasisine ve sivil toplum örgütlerinden halk katmanlarına kadar tek yumruk olup, darbecilerin önüne adeta etten bir duvar örülerek püskürtülmüştür. Darbe girişiminin asıl amacı; ülkemizi tarihimizde görülmemiş bir kaosa sürüklemek, kardeş kavgası başlatmak ve Türkiye'yi iç savaş ortamına sokmaktı. Allah'a şükürler olsun milletimiz, cesareti ve feraseti ile bu belayı, bu fitneyi durdurdu. Milletimiz milli değerlerimize, özgürlüğümüze kasteden bu saldırı karşısında dik durdu, canı pahasına değerlerini savundu ve gündüzünde planlanan darbe girişimi gecesinde durduruldu" diye konuştu.

BU ÜLKEYİ SADECE MİLLET YÖNETİR
Başhekim Parlakpınar şöyle konuştu: "Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Gazi Meclisimiz, Başbakanımız, siyasi partilerimiz, milletimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve medyamızın kararlı duruşuyla bir destan yazdık. 15 Temmuz'da Türkiye, en zor var oluş sınavını büyük başarıyla vermiştir. Ülkemizin, hiçbir kaba kuvvete teslim olmayacak kadar güçlü olduğunu herkese gösterdik. Milletimiz darbeye karşı durarak şunu açık bir şekilde ilan etmiştir bizi milletin iradesi dışında hiçbir güç yönetemez. Bu, dünyaya örnek olacak bir tavırdır"

ÇOK AZ MİLLET BU BEDELİ ÖDER
Darbe girişimine karşı verdiğimiz bu mücadelede, 249 vatandaşın şehit, 2 bin 301 vatandaşın da gazi olduğunu belirten Parlakpınar, "Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor ve gazilerimizi şükranla anıyoruz. Milletimiz onları daima minnetle ve rahmetle anacaktır. Dünyada çok az millet bu bedeli ödeyebilir" dedi.

15 TEMMUZ RUHU SİGORTADIR
Türkiye'nin siyasi görüş farketmeksizin geleceğine sahip çıktığını vurgulayan Parlakpınar, "15 Temmuz ruhu ülkemizin sigortasıdır. Bir daha böyle hain girişimlerin yaşanmaması için de FETÖ ile mücadele her alanda etkin ve kararlı şekilde sürdürülmelidir ki, yeni paralel yapılanmalar ve alçakça kalkışmalar olmasın. Allah bu necip milleti İslamiyet'e yapmış olduğu üstün hizmetlerinden dolayı her daim muhafaza buyursun" ifadelerini kullandı.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!