dore okulları
Malatya
23 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.53
  • EURO
    34.87
  • ALTIN
    2429.2
  • BIST
    9645.02
  • BTC
    66268.98$

Operasyonların ardı arkası kesilmedi!


Operasyonların ardı arkası kesilmedi!
Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından suçlulara yönelik çeşitli operasyonlar yapıldı. Malatya polisi tarafından torbacılara yönelik düzenlenen 4 ayrı uyuşturucu operasyonunda 19 kişiye işlem yapıldı, 2 zanlı ise tutuklandı. Öte yandan diğer çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan bir şahıs yakalanırken, kaçakçılara ve zehir tacirlerine de göz açtırılmadı.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA
Malatya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik uyuşturucu operasyonu düzenledi.

UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 2 ZANLI CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
Düzenlenen 4 ayrı operasyonda 125 gram metamfetamin, 506 adet hap,34 gram sentetik kannabinoid, 1.25 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Operasyonlarla ilgili olarak 19 şahsa işlem yapılırken, 2 zanlı ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ZEHİR TACİRLERİNE FIRSAT VERİLMEDİ
Öte yandan Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda, Hidayet Mahallesinde iki şahıstan toplam 344.78 gram sentetik kannabinoid maddesi, İnönü Mahallesi'nde bir araç içerisinde bulunan bir şahsın üzerinden, 11.29 gram esrar, 2 hap ve 0.48 gram metamfetamin, Hasanbey Caddesi'nde bir şahıstan 6 gram esrar maddesi, Taştepe Caddesi'nde bir şahıstan 3 adet hap, Cumhuriyet Mahallesi bir şahıstan bir miktar sentetik kannabinoid uyuşturucu ele geçirilirken, şüpheliler hakkında işlem yapıldı.

YAKALAMA EMRİ BULUNAN ŞAHIS CEZAEVİNE TESLİM EDİLDİ
Yapılan diğer çalışmalarda ise, 2008-2016 yılları arasında 4 farklı ilde sahte banka veya kredi kartı kullanmak suretiyle yarar sağlama, başkalarına ait hesaplarla ilişkilendirilerek sahte banka ve kredi kartı üretme, dolandırıcılık, resmi belgede sahtecilik gibi suçlardan 15 ayrı yakalama emri ile aranan ve toplamda 21 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs Hidayet Mahallesinde bir ikamette yakalanarak cezaevine teslim edildi.

TARİHİ ESER BULUNDU
Çavuşoğlu Mahallesi'nde bir araç içerisinde bulunan bir şahsın üzerinden 23 parça tarihi değeri olduğu değerlendirilen para ve obje ele geçirildiği çalışmalarda ayrıca Cevatpaşa Mahallesinde iki ayrı araçta bulunan iki şahıstan 2 tüfek elde geçirildi. Kışla Caddesi üzerinde bir aracın yapılan sorgulamasında Şanlıurfa'dan 'Güveni Kötüye Kullanmak' suretiyle çalıntı araç olarak arandığı anlaşılmış üzere şüpheli şahıs hakkında gerekli işlemler yapılarak araç yediemin otoparkına çekildi.

K_183

L_146

M_440

N_248

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!