Malatya
11 Eylül, 2025, Perşembe
  • DOLAR
    41.28
  • EURO
    48.40
  • ALTIN
    4833.8
  • BIST
    10.486
  • BTC
    111424.04$

Orduzu Pınarbaşı Mişmiş Park Fuar AlanıÂ'nda gerçekleştirildi


Orduzu Pınarbaşı Mişmiş Park Fuar AlanıÂ'nda gerçekleştirildi
MalatyaÂ'da düzenlenen Â'Uçurtma ŞenliğiÂ' ilgi gördü.

6. Uluslararası Kervansaray Buluşması “Melita'dan Battalgazi'ye Tarih-Arkeoloji-Kültür-Sanat Günleri” etkinliği kapsamında “Uçurtma Şenliği” yapıldı. Battalgazi Belediyesi tarafından temin edilen uçurtmalara, çocuklar yoğun ilgi gösterdi.
Orduzu Pınarbaşı Mişmiş Park Fuar Alanı'nda gerçekleştirilen Uçurtma Şenliği'ne, Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Şanal Tosun, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Abdulvahap Şerefhanlı, Mustafa Sayın, belediye birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş çocukları ile birlikte katıldı.
Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 6. Uluslararası Kervansaray Buluşması “Melita'dan Battalgazi'ye Tarih-Arkeoloji-Kültür-Sanat Günleri” etkinliği kapsamında “Uçurtma Şenliği” düzenlediklerini belirterek, etkinliğe çocukları ile birlikte katılan ailelere teşekkür etti. Başkan Gürkan, “2 günden beri Malatya, kültür yağmuru içinde geçmekte. Bu etkinliklere hemşerilerimizin, sivil toplum örgütleri ve devletimizin yakın ilgisinden ve desteğinden dolayı teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın bu etkinliklere içtenlikle katılmaları bizleri son derece memnun etmektedir. Malatya, kültürel etkinliklere susamış, Malatya sosyal etkinliklere susamış. Bundan sonra bu tür etkinlikleri vatandaşlarımızla birlikte icra etmeye çalışacağız” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Uçurtma Şenliği'ne katılanlar, uçurtmaları ile şenliğe renk kattılar.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!