Malatya
09 Ağustos, 2025, Cumartesi
  • DOLAR
    40.70
  • EURO
    47.43
  • ALTIN
    4444.4
  • BIST
    10.973
  • BTC
    116774.88$

Organize suç örgütüne darbe!


Organize suç örgütüne darbe!
Antalya’nın Alanya ilçesinde kadınların, arkadaşlık sitelerinde hedef aldıkları tatilcileri ortak hareket ettikleri eğlence mekanlarında götürüp fahiş fiyat aldıkları, itiraz edenlerin darp ve gasp edildikleri belirlendi. Malatya'nın da içinde bulunduğu 8 ilden çok sayıda mağdurun korkarak şikayetçi olmadığı olayda, 4'ü kadın 9 şüpheli gözaltına alındı.

 

HABER MERKEZİ-ALANYA 

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri eğlence mekanlarında fahiş fiyatların uygulandığı ve ikili menü sisteminin olduğu bilgisi üzerine harekete geçti. Hesap ödeme kısmına itiraz eden müşterilerin işletme sahipleri ve çalışanları tarafından darp, tehdit ettikleri, mağdurları zorla mekanda tutarak kimliklerine ve değerli eşyalarına el konulduğu belirlendi. Asayiş Büro Amirliği ekipleri hedef şüpheli şahıslar ile birlikte işletmeleri fiziki ve teknik takibe aldı.

ARKADAŞLIK SİTESİNDEN TANIŞIP TUZAĞA DÜŞÜRDÜLER 

Derinleştirilen soruşturma çerçevesinde yeni detaylar ortaya çıktı. Örgüt üyesi kadınların arkadaşlık sitesi benzeri sosyal medya programlarından özellikle tatilcileri hedef aldıkları tespit edildi. Örgüt üyesi kadınların mağdur erkeklerle yazışarak buluştukları, ardından örgüt üyesi işletme sahibi ve çalışanları ile birlikte hareket ederek eğlence mekanlarına götürdükleri belirlendi. Gece sonunda ise mağdurlardan fahiş hesabı zorla ödettiren örgüt üyeleri, itiraz edenleri ise darp ve gasp ettikleri öğrenildi.

EŞZAMANLI OPERASYON YAPILDI 

Asayiş Büro Amirliği ekipleri örgüte ait Ankara ve Alanya’daki 5 adrese eşzamanlı operasyon düzenledi. Operasyon çerçevesinde 4’ü kadın 9 kişi gözaltına alındı. Ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda örgüt içerisinde kullanılan dokümanlar ele geçirildi. Soruşturma çerçevesinde İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya, Eskişehir, Karaman, Malatya, Burdur, Konya ve Bursa’dan çok sayıda mağdur olduğu öğrenildi. Mağdurlar ifadelerinde korktukları için şikayetçi olmadıklarını söyledikleri belirtildi.
Öte yandan, emniyetteki işlemlerinin ardından 9 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!