28 Temmuz, 2026, Salı
  • DOLAR
    42.26
  • EURO
    49.07
  • ALTIN
    5726.6
  • BIST
    10.641
  • BTC
    103068.32$

Örneğine az rastlanır olay, Malatya'da yaşandı


Örneğine az rastlanır olay, Malatya'da yaşandı
Dünya evine giren bir Yeni Malatyaspor taraftarı gelin arabasına 'Adil Gevrek sen transfer yapamadın, ben dünyanın en güzel transferini yaptım' yazdırarak, sarı-kırmızılı takımın transferde ağır davranmasını ilginç bir yöntemle eleştirdi. Başkan Adil Gevrek, evlenen genci telefonla aradı ve mutluluk diledi.

HABER MERKEZİ-MALATYA
 Bir taraftar takımının transferde geç kalmasını farklı bir yolla eleştirerek görenleri şaşırttı.

DÜĞÜN ARABASINA YAZDIĞI YAZI ŞAŞIRTTI

Mustafa Çoban isimli genç düğününde arabasına yazdırdığı yazıyla "Adil Gevrek sen transfer yapamadın, ben dünyanın en güzel transferini yaptım" diyerek yönetimin transferde sessiz kalmasını eleştirdi. Olayı duyar duymaz Malatyalı futbolseveri arayan Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, genç çifte ömrü boyu mutluluklar diledi.

GEVREK'TEN FANATİK DAMADA MUTLULUKLAR DİLEĞİ

Fanatik damada mutluluklar dileyen Gevrek, "Sen dünyanın en güzel transferini yapmışsın. Merak etme biz de inşallah önümüzdeki günlerde transfer yapacağız. Bu hafta yapacağımız transferleri düğün hediyesi olarak kabul edin. Size ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi.

DÜĞÜN HATIRASI OLARAK HAFIZALARDA KALDI

Genç taraftar ise, "Başkanım aramanız sürpriz oldu. Transferde geç kalmanıza bu yolla bir sitem ettim. İnşallah transferler bekliyoruz sizden. Galatasaray maçını da birlikte izlemek istiyorum" dedi.
Mustafa ve Rabia çifti düğünlerinde aldıkları bu telefonla hayatlarının en ilginç anlarını yaşadılar.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!