dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.36
  • EURO
    34.98
  • ALTIN
    2324.9
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70501.83$

'Osmanlı maçını oynamak istiyoruz'


'Osmanlı maçını oynamak istiyoruz'
Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, yeni Malatya Stadı hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Gevrek, Süper Lig'e yeni çıkmış bir takımın yeni stadında oynaması çok önemli. İnşallah biz Osmanlı maçını orada oynamak istiyoruz. Zemini de bugün gidip kontrol ettik, zemin de iyi' dedi.
Narin

HABER MERKEZİ- MALATYA

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılışı yapılan yeni Malatya Stadı hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Gevrek, Süper Lig'e yeni çıkmış bir takımın yeni stadında oynaması çok önemli. İnşallah biz Osmanlı maçını orada oynamak istiyoruz. Zemini de bugün gidip kontrol ettik, zemin de iyi" dedi. Başkan Gevrek Malatya Stadyumu'nun açılışı için Malatya'ya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a adının yazılı olduğu 44 numaralı formayı hediye ederken, 'Biz sizi Malatya olarak biliyoruz' sözleriyle futbol kamuoyunun gündemine oturdu.

ŞEHRİMİZ İÇİN GÜZEL GELİŞME
Gevrek, Böyle bir stadı Malatya'ya kazandırdıkları için sayın cumhurbaşkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Uzun zamandır inşaatı devam ediyordu biliyorsunuz. Ufak tefek sıkıntılar dışında stadımız bitme noktasına geldi. Bu açılışla birlikte hem şehrimiz güzel bir stat kazandı, hem de Malatyaspor inşallah bundan sonra maçlarını orada yapacak. Bizim için önemli" ifadelerini kullandı

SÜPER LİG'DE KALICI OLMAK İSTİYORUZ
Başkan Gevrek, Süper Lig'de kalıcı olmak istediklerini belirterek, Bu sezon ilk kez mücadele edeceğimiz Süper Lig'de hedefimiz kalıcı bir takım olabilmek. Biz burada uzun vadeli hedefler koyduk. Tabi bu sene ilk senemiz olduğu için burada kalıcı olmak önemli. Biliyorsunuz 3 yıllık hedefimiz vardı, bu 3 yıllık hedefimizi bire bir gerçekleştireceğiz. Bu sene bizim için çok önemli. Bu sene Süper Lig'de kalıcı olmakla berabere, ortaya koyacağımız projelerin alt yapısı, üst yapısı bunların hepsini yapacağız"dedi.

3 İSİM DAHA ALACAĞIZ
Takıma 3 tane önemli takviye yapacaklarını söyleyen Gevrek, "TSYD Turnuvası'nda açık söyleyeyim ben takımı iyi gördüm. Hazır olmayan oyuncularımız var. Özellikle maçın ikinci yarısındaki değişikliklerle berabere o kalite faktörünü gördük. Sonuçta değil de oynanan oyun iyi. Daha 3 tane önemli isim alacağız. O gelecek 3 tane önemli isimle de takımın her geçen gün daha iyi duruma geleceğine inanıyorum. İyi bir takım kurduk, yeni bir takımız, kolay değil sıfırdan bir takım kuruyorsun. Ben takviyelerle berabere daha iyi bir takım olacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!