Otomobil tamirhaneye daldı

46 VJ 723 plakalı otomobili ile bulvar üzerinden Malatya istikametine doğru seyir halinde olan Cuma Alkaya, aracının direksiyon hakimiyetini kaybetti.
HABER MERKEZİ-KAHRAMANMARAŞ
Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin tamirhaneye girmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

KONTROLDEN ÇIKAN OTOMOBİL OTO TAMİRHANESİNE GİRDİ
Kaza, Adnan Menderes Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 46 VJ 723 plakalı otomobili ile bulvar üzerinden Malatya istikametine doğru seyir halinde olan Cuma Alkaya, aracının direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, yol kenarındaki oto tamirhanesine girdikten sonra durabildi. Kazada sürücü Alkaya ile otomobilde bulunan Engin Temiz yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Elbistan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavileri burada yapılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Polis ekipleri kayla ilgili soruşturma başlattı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya'da Enfekte Kalp Pili ve Elektrot Çıkarma İşlemleri Başarıyla Uygulanıyor
- 6 Şubat Depreminin İlk Saniyelerinde Yıkılmıştı: 5 Sanığa Ağır Hapis Cezası
- Ambulans Gelene Kadar Geçen Kritik Dakikalarda Tam Otomatik Şok Cihazı Devreye Girecek
- Malatya'da İkinci Tesis Devrede! 850 Kapasiteli Barınak Kapılarını Açtı
- Üç Aylık Saha Çalışmasının Ardından Mahmut Boyraz Birlik Çağrısında Bulundu
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.