Malatya
18 Eylül, 2025, Perşembe
  • DOLAR
    41.29
  • EURO
    49.00
  • ALTIN
    4884.6
  • BIST
    11.183
  • BTC
    116925.56$

Oyunculardan güzel haber...


Oyunculardan güzel haber...
Evkur Yeni Malatyaspor’da Süper Lig’in 19. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarına İstanbul’da devam ediyor. Öte yandan Malatya ekibinde sakat olan futbolculardan iyi haber geldi.

HABER MERKEZİ-MALATYA

Evkur Yeni Malatyaspor'da Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarına İstanbul'da devam ediyor. Öte yandan Malatya ekibinde sakat olan futbolculardan iyi haber geldi. 

OYUNCULARIN ÖNÜNDEKİ ENGELLER KALKTI
Yeni Malatyaspor Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı Bodrumspor müsabakasının ardından geçtiği İstanbul'da Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürüyor. İstanbul'da Medipol Başakşehir'in tesislerinde hazırlıklarına devam eden sarı-kırmızılılarda sakat oyunculardan güzel haber geldi. Daha önce 6 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Adem Büyük ve kampta sakatlanan Guilherme'nin Fenerbahçe maçı kadrosunda yer alacak olmaları teknik heyetin yüzünü güldürürken, burnundan operasyon geçiren Aleksic'in de oynamasına engel bir durumunun bulunmadığı öğrenildi. Murat Akça ve Rahman Buğra Çağıran'ın durumlarının ise maç saatinde belli olacağı açıklandı. 

1002_160

AKBAŞ'IN TEDAVİSİNDE SONA GELİNDİ
Öte yandan Antalya kampında sakatlanan Mustafa Akbaş'ın tedavisinde sona gelindiği ve başarılı oyuncunun takımla çalışacaklara başladığı ifade edildi. Akbaş'ın Fenerbahçe maçı kadrosuna alınabileceği ifade edildi. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!