05 Temmuz, 2026, Pazar
  • DOLAR
    42.26
  • EURO
    49.07
  • ALTIN
    5726.6
  • BIST
    10.641
  • BTC
    103068.32$

'Oyunun gidişatına göre 3 puanı hak ettik'


'Oyunun gidişatına göre 3 puanı hak ettik'
Beşiktaş ile 0-0 berabere biten maçın ardından Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, aldıkları 1 puanın çok değerli ve önemli olduğunu ancak oyunun gidişatına göre 3 puanı da hak ettiklerini belirtti.

HABER MERKEZİ /MALATYA

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, 3 puanı hak ettiklerini fakat alınan 1 puanın da kendiler için önemli olduğunu ifade etti.Süper Lig'in 13. haftasında E.Y Malatyaspor, sahasında karşılaştığı Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından E.Y Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"KARDEŞLİK BİRLİK ÇOK ÖNEMLİ"

Gevrek, Beşiktaş karşısında aldıkları 1 puanın çok değerli ve önemli olduğunu belirterek, "Beşiktaş'ın güçlü bir rakip. Oyunun gidişatına bakarsak 3 puanı hak ettik, kısmet olmadı. 1 puan da bizim için çok iyi. İnşallah Evkur Yeni Malatyaspor bundan sonraki maçlarında da böyle oynayarak hedefine ulaşacaktır. Kente gelen her takıma misafirperverlik yapmaya çalışıyoruz. Futbolda kardeşlik, birlik ve beraberlik çok önemli" ifadelerini kullandı.

"BEŞİKTAŞ BİZE GÖNLÜNÜ AÇTI"

Gevrek, siyah-beyazlıların kendileri için ayrı bir yere sahip olduğunu söyleyerek, "Geçen sene Beşiktaş hem stadını hem gönlünü bize açtı. Bu anlamda hem yönetim kurulu arkadaşlarım hem taraftarlarımız adına teşekkür ediyoruz. Doğu ve Güneydoğu'nun tek takımıyız Süper Lig'de. Bu anlamda hem Malatyamızı hem bölgeyi en güzel şekilde temsil ederiz" açıklamasını yaptı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!