Özbudun'un veda turları

Malatya 2. Ordu İdari Kurmay Yarbaşkanı Tuğgeneral İbrahim Özbudun YAŞ kararıyla Ege Ordu Komutanlığı İdari Kurmay Yarbaşkanı olarak atandı. Özbudun, Malatya'daki önemli isimlere veda ediyor.
HABER MERKEZİ/MALATYA
Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararıyla Ege Ordu Komutanlığı İdari Kurmay Yarbaşkanı olarak atanan Malatya 2. Ordu İdari Kurmay Yarbaşkanı Tuğgeneral İbrahim Özbudun veda turlarına devam ediyor. Özbudun son olarak, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay'a veda ziyaretinde bulundu.
ÖZBUDUN'A BAŞARILAR DİLEDİ
Rektörlük binasında gerçekleşen ziyarette, Tuğgeneral Özbudun, Malatya'da güzel bir çalışma süreci geçirdiğini belirterek, Malatya ve Malatya halkını çok sevdiğini söyledi.Rektör Kızılay ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tuğgeneral Özbudun'a yeni görevinde başarılar diledi. Rektör Kızılay, Tuğgeneral Özbudun'a porselen fincan takımı hediye etti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Abdurrahman Babacan Gençlerle Bir Araya Geldi: Malatya’nın Meseleleri Konuşuldu
- Oğuzhan Ata Sadıkoğlu Yeniden Adaylığını Açıkladı: “Şehrimiz İçin Desteklerinizi Bekliyoruz”
- Islak Mendil Poşetlerine Gizlemişler: Yüzlerce Sentetik Ecza Hapı Ele Geçirildi
- Hekimhan’da Siyasi Hareketlilik: Ağbaba Farklı Görüşlerden Vatandaşlara Çağrı Yaptı
- Çocukların Camiye İlgisi Artınca Cuma Çıkışında İkram Geldi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.