Malatya
28 Temmuz, 2025, Pazartesi
  • DOLAR
    40.58
  • EURO
    47.79
  • ALTIN
    4352.2
  • BIST
    10.643
  • BTC
    118264.95$

Özcan, Ak Parti’den aday adaylığı başvurusu yaptı!

Özcan, Ak Parti’den aday adaylığı başvurusu yaptı!
Malatya son dakika haberi; Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, Ak Parti’den Milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundu.

Malatya son dakika haberi: Malatyalılar tarafından bilinen ve kayısı ile ilgili yaptığı çalışmalarıyla tanınan Ramazan Özcan, Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden, 14 Mayıs Milletvekili Genel Seçimlerinde aday adaylığı için istifa etti. 

MALATYA İÇİN HEMEN ŞİMDİ

Özcan sosyal medya hesabından konuyla ilgili olarak şunları paylaştı: "Asrın felaketinin izlerini hep birlikte silmek, yaralarımızı hep birlikte sarmak ve temiz duygularla çıkmış olduğum bu kutlu yolda bütün çabam başta Ülkemize, Malatya’mıza ve Milletimize hizmet etmektir. 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı olarak başvurumuzu yaptık. Çıktığımız bu yolda Rabbim hakkımızda hayırlısını versin Allah utandırmasın. "#Malatya için Hemen Şimdi!"

HABER MERKEZİ-MALATYA TİME 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 1
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!