ÖZEL SPORCULAR FUTBOL LİGİ

ÖZEL SPORCULAR FUTBOL LİGİ
Özel Sporcular Futbol Ligi'nde Turgut Özal Özel Sporcular Kulübü, Ankara Milli Piyango Sporcular Kulübünü 4-1 yendi.
Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından düzenlenen ve Yeşiltepe Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Bahattin Doğan, Emre Yılmazer ve Semih Ceylan hakem üçlüsü yönetti.
İki takımın sporcuları, Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden işçileri anmak için sahaya kollarında siyah bantlarla çıktı. Karşılaşma öncesi maden faciasında hayatını kaybeden işçiler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
Ankara Milli Piyango Sporcular Kulübü, 2 futbolcusunun cezalı olması nedeniyle sahada 10 kişiyle mücadele etti. Turgut Özal Özel Sporcular Kulübü karşılaşmayı Murat (2), Selami ve Hasan'ın attığı gollerle 4-1 kazandı. Ankara Milli Piyango Sporcular Kulübünün tek sayısını Lütfü kaydetti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Gençler Geleceğin Mesleklerine Nasıl Hazırlanacak? MİAD ve Darende Belediyesinden Sürdürülebilir Kalkınma İçin İş Birliği
- Yeşilyurt Belediyeciliğinde Yeni Dönem Mi Başlıyor? Kent Yönetiminde Çocuk Meclisi Kuruluyor
- Piyasada Düşük Ayarlı Altın Alarmı Mı Var? Vatandaş Alışveriş Yaparken Nelere Dikkat Etmeli?
- Fahri Kayahan Bulvarındaki Kırmızı Işık İhlali Kazası Kavşakta Bekleyen Başka Bir Aracın Kamerasına Yansıdı
- Malatya Çarşı Merkezinde İki Ay İçerisinde Yaklaşık 1200 Yeni İş Yerinin Teslim Edilmesi Planlanıyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.