Özhaseki “2 ay içerisinde” dedi!..
Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük yıkım yaşanan Malatya’daki deprem konutlarıyla ilgili paylaşımda bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, konutların iki ay içerisinde konutların teslimine başlanacağını duyurdu.

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Malatya'mızda da konutlarımız yükseldi, iki ay içerisinde peyderpey hemşehrilerimize teslim etmeye başlıyoruz” ifadelerini kullandı.
Özhaseki, paylaşımının devamında, “Malatya'da; 77 bin 717 afet konutu, 25 bin 302 köy evi, 27 bin 400 depo-ahır ve iş yeri olmak üzere toplam 130 bin 419 bağımsız bölüm yapacağız. 23 bin 861 afet konutu ve köy evimizin yapımını hız kesmeden sürdürüyoruz. "Yerinde Dönüşüm" projemizde de Malatya'da şu ana kadar başvuru sayısı 30 bin 215 oldu, ev ve iş yerlerimizi yerinde dönüştürmek için el birliğiyle çalışmaya devam ediyoruz. Malatya'da; vatandaşlarımızın mahalle kültürünü yaşayabilecekleri sağlam, güvenli ve iklim dostu evler inşa ediyoruz.” dedi.
HABER MERKEZİ / MALATYA

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatyapark’ta Türkiye Renk Renk! Yöresel Tatlar ve El Sanatları 7. Kez Ziyaretçileri Büyülüyor!
- Sami Er ve İlhan Geçit’ten Tecde’ye Yatırım ve Hizmet Sözü
- Şehir Mezarlığı Önü Trafikte Kilit! MAGİNDER Başkanı’ndan Sert Uyarı
- AK Parti Malatya İl Başkanı Hemşireleri Unutmadı!
- Malatya’da Sokaklar Tacirlerden Temizleniyor: Uyuşturucu Operasyonunda 3 Zanlı Gözaltında
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.