Özhaseki duyurdu! “Malatya’da 31 AK belediyemizi kardeş ilan ettik“

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Malatya'da hayatın normale dönmesi için çaba gösterdiklerini söyleyerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Buna göre, hayat normale dönene kadar, 1 büyükşehir, 5 il, 25 ilçe belediyesi olmak üzere toplam 31 AK Partili belediye Malatya'da görev yapacak.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem nedeniyle 1 büyükşehir, 5 il, 25 ilçe belediyesi olmak üzere toplam 31 AK Partili belediyenin hayat normale dönene kadar Malatya’da ve ilçelerinde çalışacağını bildirdi.
.jpg)
ÖZHASEKİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Malatya ile Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz, Bingöl, Bitlis, Elazığ, Muş ve Sivas Belediyelerimiz başta olmak üzere 31 AK belediyemizi kardeş ilan ettik. Kardeş belediyelerimiz Malatya ve ilçelerinde hayat normale dönene kadar çalışmaya devam edecek” dedi.

HABER MERKEZİ-MALATYA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya'daki Oksijen Faciası Davasında Sanıklar Hakim Karşısına Çıktı
- Hekimhan-Malatya Yolunda Korkunç Kaza: Mikserle Çarpışan Cip Karşı Şeride Geçti
- Yeni Partide On Üç İlçede Kurulan Sandıklardan Yüksek Katılımla Basri İlhan Çıktı
- İki Aracın Çarpıştığı Kazanın Ardından Polis İnceleme Başlattı
- Çocukların Korunmasında Ailelere Çağrıda Bulunan Vali Yavuz: Benim Çocuğum Yapmaz Demeyin
- 1SEVDİM
- 1ALKIŞ
- 1KOMİK
- 1İNANILMAZ
- 1ÜZGÜN
- 1KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.