Palancı: Sezona güçlü girmek istiyoruz

3. Ligin yeni takımı Yeşilyurt Belediyespor’da 2019-2020 sezonu hazırlıkları aralıksız bir şekilde devam ediyor. Tarihinde ilk kez TFF 3.Lig mücadele edecek turuncu yeşillilerde hedef lige güçlü bir şekilde girebilmek.
HABER MERKEZİ-YEŞİLYURT
Transfer çalışmalarının da sürdüğü Yeşilyurt Belediyespor'da en az 3 transfer daha yapılacağı kaydedildi. 3. Ligde ilk maçını 1 Eylül Pazar günü Bayrampaşa ile Malatya'da oynayacak olan Yeşilyurt Belediyespor hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor.
YEŞİLYURT BELEDİYESPOR SEZONA İYİ BAŞLAMAK İSTİYOR
Teknik direktör Hayati Palancı yeni sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi. Palancı 1 Eylül'e kadar her anlamda lige hazır olmak istediklerini kaydederek, “Hazırlıklarımıza Malatya'da devam ediyoruz. Takım içerisinde uyum ve arkadaşlık süte seviyede. Bunun forma rekabetine de en güzel şekilde yansıyacağını düşünüyorum. Palandöken kampında oynadığımız hazırlık maçlarında futbolcuların performansı bizleri memnun etti açıkçası. Ancak eksiklerimizin de farkındayız. Diğer taraftan da transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz. Görüştüğümüz isimlerden anlaşmaya yakın olduğumuz isimler var. Tek amacımız bu sezon ilk kez mücadele edeceğimiz 3. lige güçlü bir şekilde girebilmek” diye konuştu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya 1. Organize Sanayi Bölgesinde Yıllardır Süren Çevre ve Koku Sorunu Sona Eriyor
- Sultansuyu’nun Tayları İstanbul’da 51,6 Milyon Liraya Satıldı
- Sadıkoğlu’ndan Seçim Mesajı: Bel Altı Vurmadan Yarışacağız
- Çiftçi İbrahim Canpolat Artan Fiyatlar Nedeniyle Toprağa Veda Ediyor
- YENİ Parti Malatya’da Yeni Adresine Taşındı: Tüm İlçelerde Teşkilatlanma Tamamlandı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.