Pancarın sofralara yolculuğu başladı

Malatya’nın Yazıhan ilçesinde pancar hasadı başladı. Pancarlar şeker fabrikasına götürülerek pancar şeker üretimi gerçekleştiriliyor. Tarladan sofralara uzanan serüven başlamış oldu.
HABER MERKEZİ-YAZIHAN
Malatya'nın önemli şeker pancarı üretim yerlerinden biri olan Yazıhan İlçesinde hasadı yapılan pancarlar, Malatya'daki şeker fabrikasına götürülerek pancar şeker üretimi gerçekleştiriliyor.
PANCAR HASADI 15 GÜN SÜRECEK
Kaymakam Bülent Şimşek ve Yazıhan Ziraat Odası Başkanı Yunus Kılınç, ilçenin Yeni Mahalle de makine ile yapılan şeker pancarı hasadına katıldı. Hasat hakkında bilgi alan Kaymakam Bülent Şimşek, verimli bir rekolte gerçekleşmesi temennisinde bulunarak, üreticileri kolaylıklar diledi. İlçedeki pancar hasadının yaklaşık 15 gün sürmesi bekleniyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Altın Fiyatlarında Yeni Zirve: Gram 4.544, Çeyrek 7.461 TL’ye Dayandı!
- 3 Ballı Soğuk Kahve Tarifi: Dalgona, Türk Usulü ve Buz Küplü
- Malatya’da Elektrik Kesintisi Uyarısı! 23 Ağustos’ta 100’ü Aşkın Mahallede Enerji Kesilecek
- Malatya’da Bugün Vefat Edenler Açıklandı: Taziye Yerleri ve İsim Listesi
- Malatya’da 24 Ağustos Hava Durumu Açıklandı: Termometre 37 Dereceyi Gösterecek!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.