Parktaki Gençlerin Tartışması Bıçaklı Kavgaya Dönüştü

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesindeki Bölge Parkı'nda gece yarısı gençler arasında çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü; olayda yaralanan 2 genç hastaneye kaldırılırken polis kaçan zanlıların peşine düştü.
Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi Özalper Mahallesi’nde bulunan Bölge Parkı’nda gece saatlerinde çıkan kavgada 2 genç bıçaklanarak yaralandı. Edinilen bilgilere göre, parkta oturan gençler arasında henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma, kısa sürede büyüyerek bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada vücutlarına aldıkları bıçak darbeleriyle yaralanan 2 genç kanlar içinde kaldı. Durumu gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI
Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralı gençler, ambulanslarla süratle Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hastanedeki tedavileri sürerken, olay yerinde güvenlik önlemleri artırıldı.
POLİS KAÇAN ŞÜPHELİLERİN PEŞİNDE
Olayın ardından karanlıktan faydalanarak kaçan şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için polis ekipleri geniş çaplı çalışma başlattı. Bölgeye gelen Polis Olay Yeri İnceleme ekipleri de parkta ve çevresinde delil toplama çalışması gerçekleştirdi. Olayla ilgili tahkikat geniş çaplı sürdürülüyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Darende’de Festival İçin Tek Yürek Olundu: Yaklaşık 4,5 Milyon Lira Toplandı
- İşçilerin Kaldığı Konteynerlerde Yangın Çıktı: 180 Konteyner Kullanılamaz Hale Geldi
- Üniversite Hayali Gerçeğe Dönüştü: 2026-YKS Yerleştirme Sonuçları Açıklandı
- Hekimhan’da Üreticinin Zararı Yerinde İnceleniyor: Ekipler Sahada
- Veli Ağbaba Hekimhan İlçesindeki Sel Bölgesinde İncelemelerde Bulunarak Zararın Boyutunu Açıkladı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.