'Parti bizi nerede görmek istiyorsa...'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, gelecek kongreye ilişkin 'AK Parti veya MHP gibi partilerle bizi kıyaslamayın, karıştırmayın. Bizim partimize il başkanı veya ilçe başkanlarında aday olmak gibi bir şey yok, partimiz bizi nerede görmek isterse orada olacağız' dedi.
HABER MERKEZİ /MALATYA
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Aralık ayı içerisinde yapılacak olan kongre ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Parti binasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İl Başkanı Enver Kiraz, Cumhuriyet Halk Partisinde gençlik kolları başkanlığı ile başladığını belirterek, "CHP'nin ahlakını, kültürünü, felsefesini ve geleneğini en iyi bilen kişilerden birisiyim. Bizim tüzüğümüz şunu söylüyor, 'İl başkanı veya ilçe başkanı aday olmuyor, aday gösteriliyor' CHP delegesinin yüzde 10 imzası olmadan aday olunmuyor. Divan kurulunda verilen önerge verilmesi gerekiyor. Ben şuan da kongrede adayım veya değilim desem de hiçbir şey ifade etmiyor. Kongre de delege üyeleri bizi nerede görmek isterse orada oluruz" dedi.
"ÇAYCI DA OLURUM İL BAŞKANI DA OLURUM"
CHP'nin hangi görev verirse yapacağını belirten Kiraz, "Ben hep söyledim, şimdi tekrar ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisinde çaycı da olurum il Başkanı da olurum. Partim bizi nerede görmek isterse orada olurum. Partim hangi göreve bizi layık görürse yaparız. Yaklaşık 6 yıldır CHP il Başkanlığı görevinde bulunuyorum. Aralık ayı içinde kongremizi yapacağız. Kasım ayında ilçe kongrelerimizi gerçekleştireceğiz. AK Parti veya MHP gibi partilerle bizi kıyaslamayın, karıştırmayın. Bizim partimize il Başkanı veya ilçe başkanlarında aday olmak gibi bir şey yok, partimiz bizi nerede görmek isterse orada olacağız" diye konuştu. Öte yandan Yeşilyurt eski ilçe başkanı Ahmet Küçükşahin'in il başkanlığına adaylığının da sorulması üzerine CHP İl Başkanı Kiraz, "Küçükşahin'in aday olması hiçbir şey ifade etmiyor" cevabını verdi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Turgut Özal Mahallesi'nde 176 Konut ve 14 İş Yerinin Anahtarları Teslim Edildi
- Sefer Halindeki Otobüste Yolcu Fenalaştı: Güzergahını Değiştiren Şoför Zamana Karşı Yarıştı
- Yatırım Yapacak Kobiler Dikkat: Otuz Altı Ay Vadeli Destek Başvuruları Başladı
- Malatya ve Adıyaman Depremleri İçin Korkutan Hücre Uyarısı Geldi
- Emniyet ve Jandarmadan Sıkı Denetim: Bir Haftada 582 Araç Trafikten Men Edildi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.