PEDAGOJİK BİLİNÇLENDİRMEYE GEZİCİ ETKİNLİK

Malatya'da, öğrencilere pedagojik bilinçlendirmeye dönük gezici etkinlik düzenlenmeye başladığı bildirildi.
Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Malatya Büyükşehir Belediyesi Seyyah Sinema ve Tiyatro Tır'ı, "Her Anımız İletişim" adlı üç bölümlük psikodramayı öğrencilerle buluşturuyor. Türkiye'nin ilk gezici pedagojik bilinçlendirme etkinliği olan oyunda ebeveyne saygı, akran zorbalığı ve sanal bağımlılık konuları ele alınıyor.
Mehmet Topsakal İlkokulu ve Alpaslan ilkokulunda sergilenen etkinliği Malatya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu (MBBŞT) ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Aile Danışma ve Destek Merkezi (MADEM) ortaklaşa gerçekleştirdi. Etkinlikte; MBBŞT Genel Sanat Yönetmeni Burak Gün'ün yazıp yönettiği ve MABESEM tiyatro kursiyerlerinin rol aldığı skeçleri, eğitim uzmanı MADEM koordinatörü Ferat Dalaman yorumlayarak, öğrenciler için önemli kıssadan hisselerin altını çiziyor” denildi.
Ülkemizde, pedagojik bilinçlendirmeye dönük ilk gezici etkinlik olduğu iddia edilen açıklamada, "Her Anımız İletişim", Haziran ayının başlangıcına kadar okulları gezerek sahne diyecek. Etkinlikle 2014 bahar sezonunda 10 bin izleyiciye ulaşılması hedefleniyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Sendika Başkanı Mehmet Kahraman Kamu Çalışanlarının Maaşlarına Seyyanen Zam ve Refah Payı İstedi
- Aşağı Girmana Mahallesi'ndeki Kanlı Kavganın Şüphelileri Tutuklandı
- Elektrikli Bisikletle Refüje Çarpan Çocuk Yaralandı
- Malatya'da 49 Yaşındaki Güler Yavuz Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti
- TOKİ Tarafından Önerilen Yol Kotu Projesi Malatya’da Tartışmalara Yol Açtı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.