'Penaltı verilmeseydi de kimse bir şey diyemez'

2-0 kaybettikleri Medipol Başakşehir maçı sonrası Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, 'Penaltı verilmezse de kimse bir şey diyemez' dedi.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Lider Başakşehir karşısında istemedikleri bir yenilgi aldıklarını kaydeden Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, “Aslında oyuna baktığımızda çok fazla pozisyon vermedik. Verilen bir penaltı var, geriye düştük sonra. Penaltı pozisyonu bana göre tartışılır, ben farklı yorumlarım hakem farklı yorumlar, başkası farklı yorumlar. Bence penaltı verilmezse de kimse bir şey diyemez. Çünkü ikili mücadele var” ifadelerini kullandı.
"BAZI FUTBOLCULARIMIZ İSTEDİĞİMİZ PERFORMANSI SERGİLEYEMEDİ"
Oyuncularının 3 gün 120 dakika maç oynadığını hatırlatan Bulut, “Rakip topu çok iyi tutan bir ekip biraz daha az hata yapmış olsaydık ve defansta çıkarken topları kaptırmasaydık farklı olabilirdi. Kaptırdığımız topların birinde penaltıyı kazandılar diğerinde 2. golü attılar. Bunun yanında bizim yakaladığımız pozisyonları daha iyi değerlendirmemiz gerekiyordu. Maalesef bazı futbolcularımız istediğimiz performansı sergileyemedi. Bu gün çok bireysel hatalar yaptık ama sonuçta futbol hatalar oyunudur. Şimdi önümüzdeki Sivas maçına iyi hazırlanıp oradan iyi bir sonuç elde etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
"SAKATLIKLAR SIKINTI YAŞATTI"
“Elimizdeki sakatlıkların sayısı çok olduğundan dolayı istediğimiz performansı sahada veremedik” diyen Bulut, “Diğer oyuncuların da performansı düşük olunca sıkıntı yaşıyoruz. İkinci yarı futbolcularımızdan ilk yarıdaki performansı alamadık maalesef” diye konuştu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Düşük Maliyetli Orta Asya Üretimi Malatya Kayısısını Pazardan Siliyor
- Narkotik Polisi Malatya'da Uyuşturucu İmalathanesine Dönüştürülen Adreslere Baskın Yaptı
- Cumhurbaşkanlığı Kararıyla Atanan Eşref Doğan Dede Ziyaretçilerini Ağırladı
- Şahnahan’da Doğalgaz İçin Düğmeye Basıldı! İhtiyaçlar Yerinde İncelendi
- Darende’de Festival İçin Tek Yürek Olundu: Yaklaşık 4,5 Milyon Lira Toplandı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.