Peygamberi anlatan 50 bin kitap dağıtılacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt Belediyesi ve Ortak Değerler Platformu tarafından “O’nu Anlamak” Projesiyle 90 okulda konferans ve seminerler düzenlenecek. Ayrıca Hz. Muhammed (S.A.V. ) yüce ahlakının anlatıldığı “O’na Yolculuk” adlı 50 bin adet kitap dağıtımı yapılacak.
Yeşilyurt Belediyesi tarafından “Kutlu Doğum Haftası” vesilesiyle Hz. Muhammed ( S.A.V. )'in hayatını ve yüce ahlakının anlatıldığı “O'na Yolculuk” kitabı geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirilen “Alem Sana Hayran” ilahi konserinde dağıtıldı. Bugün Mahmut Çalık Anadolu Lisesi'nde Eğitimci- Yazar Ahmet Unsu tarafından verilen seminer sonrası öğrencilere “O'na Yolculuk” kitabı verildi.
Okulun toplantı salonunda düzenlenen seminer ve kitap dağıtım törenine Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Şahin, Ortak Değerler Platformu Temsilcisi Abuzer Yetiş, Yeşilyurt Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Muaz İçen, Okul Müdürü Abuzer Uludağ, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Programda konuşan Ortak Değerler Platform Temsilcisi Abuzer Yetiş, “O'nu Anlamak Projesiyle 90 okulda konferans ve seminerler düzenleyeceğiz. Bu çalışmada bizleri yalnız bırakmayan Malatya Büyükşehir Belediyemize ve Yeşilyurt Belediyemize bu duyarlı ve anlamlı destekleri için teşekkür ediyoruz. Bu proje zengin ve donanımlı bilgileri içinde barındıran bir projedir. Bu proje çerçevesinde bugün Mahmut Çalık Anadolu Lisesinde ‘O'na Yolculuk' adlı kitap dağıtımı ve Eğitimci- Yazar Ahmet Unsu hocamız tarafından ‘O'nu Anlamak' konulu seminer ile başlıyoruz” dedi.
Daha sonra seminerde konuşan Eğitimci- Yazar Ahmet Unsu, Peygamberimizin hayatından örnekler verdi. Program, kitap dağıtımı ile sona erdi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Atam Trafik Kazasında Vefat Etti
- Erman ILICAK: Mezun Olacak Çocuklarımız Yapay Zekayı Bir Fırsat Olarak Görecekler
- Bakan Tekin Malatya'da Gerçekleştirilen Kitap Kurtları Yarışıyor Lansmanında Öğrencilerle Buluştu
- Suç Gelirlerini Kripto ve Kuyumcularda Aklayan Şebekeye Darbe Vuruldu
- Alevi-Bektaşi Kültürü İçin 13 Modül Hazırlandı! Bakan Tekin Malatya'da Detayları Açıkladı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.