Pınarbaşı Gölet kenarında esrarengiz ölüm!

Malatya’da bir genç, gölet kenarında park halindeki aracın içerisinde başından silahla vurulmuş olarak ölü halde bulundu. Olay, saat 20.00 sıralarında Battalgazi ilçesi Orduzu Pınarbaşı Gölet kenarında meydana geldi.
HABER MERKEZİ-MALATYA
İddiaya göre, bölgede silah sesi duyan çevredekiler durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, ekipler park halinde olan hafif ticari bir aracın içerisinde başından silahla vurulmuş halde bir kişiyi buldu. Yapılan kontrollerde şahsın 27 yaşındaki U.C. Y. olduğu ve hayatını kaybettiği belirlendi.
YAKINLARI FENALIK GEÇİRDİ
Polis ekiplerinin ilk bulgulara göre intihar olarak değerlendirdiği olayda araç içerisinde inceleme yapan ekipler bir adet pompalı tüfek bulurken, gencin vefat haberini alarak bölgeye gelen yakınları fenalık geçirdi.
U.C.Y.’nin cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından adli tıp kurumuna kaldırılırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya'nın Hekimhan İlçesindeki Yama Dağı'na Mevsimin İlk Kar Yağışı Düştü
- Akçadağ'da Eşini Dört Çocuğunun Gözü Önünde Silahla Vuran Şüpheli Tutuklandı
- Bilgin Akbal'ın 2019 Mavi Vatan Yazısı Libya Onayı ve Yeni Yasa Tasarısıyla Yeniden Gündemde
- Malatyalı Depremzede Adliye Personeli Orhan Çelebi Kazada Hayatını Kaybetti
- Malatya'da Mantar Üretim Tesisleri Mercek Altına Alındı: Tesislerde Hastalık Çıktı mı?
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.