Pınarbaşı Gürün Hattı Yoğun Kar Yağışı Sebebiyle Trafiğe Kapatıldı

Kayseri-Malatya kara yolu, bölgede etkili olan yoğun kar yağışı ve şiddetli tipi nedeniyle çift yönlü olarak araç trafiğine kapatıldı. İl Emniyet Müdürlüğü, Pınarbaşı-Gürün arasındaki ulaşımın durdurulduğunu açıklarken ekiplerin bölgedeki çalışmaları devam ediyor.
Kayseri-Malatya kara yolunda kış şartları ulaşımı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Bölgede aniden bastıran yoğun kar yağışı ve görüş mesafesini sıfıra indiren tipi, kara yolunun güvenli kullanımını imkansız hale getirdi.
ARAÇ TRAFİĞİNE ÇİFT YÖNLÜ ENGEL
İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, Kayseri ile Malatya arasındaki bağlantıyı sağlayan Pınarbaşı-Gürün kara yolu araç trafiğine tamamen kapatıldı. Kar yağışı ve tipinin şiddetini artırması üzerine, sürücülerin güvenliğini korumak amacıyla her iki yönden de araç geçişlerine izin verilmiyor.
EKİPLER BÖLGEDE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
Yolun kapalı olduğu bölgede karayolları ve emniyet ekipleri yoğun bir mesai harcıyor. Kar temizleme ve yol açma çalışmaları sürerken, yetkililer hava şartları düzelene kadar sürücülerin bu güzergahı kullanmamaları konusunda uyarılarda bulundu. Yolun ne zaman açılacağı, tipinin etkisini kaybetmesinin ardından yapılacak incelemelerle netlik kazanacak.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Osman Timurtaş Ak Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcılığına Atandı
- Yavuz Bingöl'den Gelen Kötü Haber Sonrası Festivalde Sahne Alacak Yeni İsim Belli Oldu
- Buhara Bulvarı Üzerinde Üç Araç Birbirine Girdi! Yaralılar Var
- Malatya'nın Altın Değerindeki En İyi Kayısıları Dünya Sahnesine Çıkmak İçin Yarıştı
- LGS Türkiye Birincileri Başarılarının Sırrını Vali Seddar Yavuz'a Anlattı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.