Piyasayı bozanlara karşı müfettişler devrede

Ticaret Bakanlığı, araç piyasasında dengeyi bozmak ve tüketicinin mallara ulaşımını engellemek amacıyla faaliyet yürütenler hakkında devreye girdi.
Ticaret Bakanlığı, araç piyasasında dengeyi bozmak ve tüketicinin mallara ulaşımını engellemek amacıyla faaliyet yürütenler hakkında devreye girdi.
İNCELEME YAPILACAK
Ticaret Bakanı Mehmet Muş, sıfır kilometre ve ikinci el araç piyasasında darlık oluşturmak ve piyasa dengesini bozmak maksadıyla faaliyet yürütenler hakkında inceleme yapmak üzere bakanlık müfettişlerinin görevlendirildiğini duyurdu.
Bakan Muş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, tüketicinin mallara ulaşmasını engellemek amacıyla faaliyet yürütenler hakkında da incelemenin müffetişlerlce yapılacağını kaydetti.
HABER MERKEZİ-ANKARA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya YKS 2026 Sınavında 428 Derece İle Başarıya İmza Attı
- Atıl Araziler Yeşerdi! Nohut Hasadında Hedef 500 Ton
- Binlerce Personelin Katıldığı Kapsamlı Denetimlerde Yüzlerce Düzensiz Göçmen Yakalandı
- Rekoltesi 67 Bin Ton Olarak Açıklanan Kayısıda Üreticiler Düşük Fiyat Kıskacında Kaldı
- Sürücülere Kötü Haber! Bu Gece Yarısı Geliyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.