POLAT:'ÜLKEMİZ YOĞUN BİR SALDIRI ALTINDA'

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü münasebetiyle Türkiye Gazetesi Malatya Bölge Müdürü Celal Koyuncu'yu ziyaret etti.
HABER MERKEZİ-MALATYA
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayan Polat, “Bu gibi günler basın mensubu arkadaşlarımızla bir araya gelmemiz, sohbet etmemiz ve istişare etmemiz için bir güzel bir vesile. Yeter ki hep birlik ve beraberlik içinde olalım “ dedi.
ÜLKEMİZ YOĞUN BİR SALDIRI ALTINDA
Konuşmasında gündeme dair açıklamalarda bulunan Polat, Ülkenin terör örgütleri tarafından yoğun bir saldırı altında olduğunu kaydederek, “Terör örgütleri farklı renkler altında nöbetleşe terörist saldırıları yapıyorlar. Aynı noktada bakıyorsunuz yeşil kızıla devrediyor, kızıl renksize devrediyor. Vardiyalı bir şekilde terör nöbet tutuyorlar. Çeşit çeşit renkte terör örgütleri var. Bir taraftan da FETÖ dediğimiz, renksiz, alçak, her renge ve her şekle girebilen, ilkesiz, kutsalı olmayan PKK ve DAEŞ ile ortak eylemler yapan bir hain bir terör örgütü var” diye konuştu.
BAŞKANIMIZ HER KONUDA DUYARLI
Türkiye Gazetesi Bölge Müdürü Celal Koyuncu ise, ziyaretten dolayı Başkan Polat'a teşekkür ederek,” Başkanımız, her konuda duyarlı ve ince ruhlu. Biz çalışan gazeteciler gününü kutlamak ve hasbihal etmek için bizi ziyaret etti, kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya’da 2 Bin Konutlu Mahallede Ulaşım Çilesi: Otobüsler 2 Saatte Bir Geliyor
- Malatya’da 150 Ton Domates Tarlada Kaldı: Çiftçi Ücretsiz Dağıtacak
- Köyden Kente Göçü Engelleyecek Formül Malatya'dan Geldi
- Taştepe’de Büyük Gün: 3 Bin 9 Konut Ve 107 İş Yeri Teslim Ediliyor
- Malatya’da Zafer Bayramı Böyle Kutlandı: Türk Bayrakları Ve Askerî Geçiş Damga Vurdu
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.