Malatya
15 Ağustos, 2025, Cuma
  • DOLAR
    40.89
  • EURO
    47.84
  • ALTIN
    4392.1
  • BIST
    10.845
  • BTC
    122254.71$

"Polisim Yanımda Mahallem Güvende"


"Polisim Yanımda Mahallem Güvende"
İl Emniyet Müdürlüğü Salonu’nda, Malatya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde hayata geçirilen "Polisim Yanımda Mahallem Güvende" projesi kapsamında muhtarlarla toplantı yapıldı.
HABER MERKEZİ-MALATYA 

Malatya’da muhtarlara yönelik “İstişare ve Bilgilendirme Toplantısı” düzenlenerek, muhtarların sorunları dinlendi. 

MUHTARLARIN İSTEKLERİ DİNLENDİ 

Malatya Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgesindeki 101 mahallenin huzur ve güvenliğinin devamlılığı konusunda İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren'in başkanlığında, il emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, muhtarlar, ilgili kurum temsilcileri ve mahalle sorumlusu polislerin katılımı ile “İstişare ve Bilgilendirme Toplantısı” düzenlendi. Toplantıda, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’in açılış konuşması akabinde yapılan çalışmalar ile ilgili sunum gerçekleştirildi. Soru cevap bölümü ile muhtarların istek ve talepleri dinlendi.
“Polisim Yanımda Mahallem Güvende" projesi bilgilendirmeleri gerçekleştirildikten sonra verilen kokteyl ile program sona erdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!