Polisten büyük esrar operasyonu

Yol kontrolü yapan Malatya polisi, bir TIR’ın içerisinde 40 ayrı paket halinde daralı toplam 206 kilo 276 gram esrar maddesi ele geçirdi.
Malatya Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yol kontrolü yapıldı. Konuyla ilgili Malatya Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, risk analizi sonucunda durdurulan bir TIR'da arama yapan polis ekiplerinin, 40 ayrı paket içerisinde daralı toplam 206 kilo 276 gram esrar maddesi ele geçirdiği, olayla ilgili G. Y. isimli şüphelinin gözaltına alındığı ve şahsın “Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapma” suçundan adli makamlara sevk edildiği belirtildi.
Açıklamanın devamında, “Malatya Emniyet Müdürlüğü olarak ilimiz genelinde kaçakçılık olaylarına yönelik mücadelede halkımızın desteği her geçen gün daha da önem arz ediyor. Bu mücadele kapsamında yardımcı olmak isteyen herkesin 155 Polis İmdat hattı ile birlikte Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmakta olan 0422 322 31 12 numaralı telefonu ile irtibat kurmaları gerekiyor” denildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Çığlık Mevkiinde Korkunç Kaza: 43 Yaşındaki Mustafa Akbaş Vefat Etti
- İnfaz Düzenlemesinde Çocuklar İçin Yeni Adım: Adalet Bakanlığının Önerileri Meclise İletildi
- Türk Büro-Sen Malatya Adliyeler Şubesi Ücretsiz Klavye Kursu Başlattı: Adaylardan Yoğun İlgi
- Türkiye İstatistik Kurumu Açıkladı: Araç Satışlarında Hem Aylık Hem Yıllık Düşüş...
- Kronik Omuz Ağrısı Çekenlere Müjde: Doçent Doktor Serkan Akpancar'ın Araştırması Dünyada Ses Getirdi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.