dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    35.09
  • ALTIN
    2324.3
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70709.43$

PORGALI: Â'HERKESE AYNI ÖLÇÜLERDE EŞİT MESAFELERDE YAKLAŞACAĞIZÂ'


PORGALI: Â'HERKESE AYNI ÖLÇÜLERDE EŞİT MESAFELERDE YAKLAŞACAĞIZÂ'
Narin

Cumhuriyet Halk Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hulisi Porgalı, Konak Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.
CHP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Hulisi Porgalı, yerel seçim çalışmalarına mahalle toplantıları ile devam ediyor. Mahalle toplantıları çerçevesinde Konak Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen ve adeta miting havasında gerçekleşen toplantıda Porgalı'ya Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Enver Kiraz ve il teşkilatı eşlik etti.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, Konak Mahalle toplantısı sırasında, “Son altı ay boyunca dikkatle çalıştık. Şimdi görüyorum ki Hakan İnci Büyükşehir için, Hulisi Porgalı Yeşilyurt için hizmet etmeye hazır bilgili, birikimli arkadaşlarımız. Ben her ikisini de sizlere emanet ediyorum. Kentimizin geleceği için doğru seçim olacağını biliyor ve onlara kefil olduğumu ifade etmek istiyorum. Biz çalışmaktan başka gayesi olmayan genç kadrolarız diyen Günaydın, il ve ilçe belediye başkanlarının yanına takım lideri olarak Başbakan Kemal Kılıçdaroğlu'nu getireceğiz” ifadelerini kullandı.
CHP Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hulisi Porgalı, “Ben bu topraklarda doğdum, doydum ve büyüdüm. Şimdi borcumu ödeme zamanı şimdi Yeşilyurt zamanı. Bahçe komşusu, bağ komşusu olarak birbirimize kız aldık verdik. Sizlerin içinizden biriyim, sizlerin bana sahip çıkmasını istiyorum diyen Porgalı, dil, din, mezhep ayrımı yapmadan insan olduğunuz için, yüreğiniz olduğu için herkese aynı ölçülerde, aynı mesafelerde yaklaşacağız” dedi.
CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise şunları söyledi:
“Yeşilyurt'ta bir kardeşinizi, eşinizi, dostunuzu, arkadaşınızı Hulisi Porgalı'yı 165 gün önce aday olarak gösterdik. Bu isim kabul görmüş bir isim.”
CHP İl Başkanı Enver Kiraz, “Bu coşku Sayın Hulisi Porgalı'nın aday olduğu günden beri devam ediyor. Zaman azalıyor, umutlar artıyor. Bu meydanlarda gittiğimiz her noktada şunu görüyoruz. Sizin desteğinizle, coşkunuz ve heyecanınızla Hulisi Porgalı Yeşilyurt'un yeni Belediye başkanı olacak” ifadelerine yer verdi.
CHP Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Banu Sevil, “Bu sene Cumhuriyet Halk Partisi çok farklı gümbür gümbür geliyor. Bu coşkuyu her yerde görüyoruz. Cumhuriyet Halk Partisinin iktidara geldiğine de şahitlik edeceğiz” dedi.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!